Πολιτική

Ο Άδωνις Γεωργιάδης για τις κρέμες «La vie en Rose» και τη Δήμητρα Κατσαφάδου: «Εκατό φορές θα τη διαφημίσω»

Ο υπουργός Υγείας αποκάλυψε τον λόγο που ανέφερε δημόσια τη Δήμητρα Κατσαφάδου και την εταιρεία «La vie en Rose»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την επιλογή του να αποκαλύψει πριν από λίγα 24ωρα, δημόσια, τις αισθητικές βελτιώσεις που έκανε, υπερασπίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε δηλώσεις του τη Δευτέρα (20.10.2025). Ο υπουργός Υγείας απάντησε στον τηλεοπτικό αέρα για τη «διαφήμιση» στη Δήμητρα Κατσαφάδου και την εταιρεία «La vie en Rose».

Στις 17 Οκτωβρίου ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυπτε ότι έχει κάνει botox και εμφύτευση μαλλιών, ενώ τη Δευτέρα εξήγησε από τη συχνότητα του «Action 24» για την έμμεση προβολή στη «La vie en Rose» και τη Δήμητρα Κατσαφάδου.

«Δέχτηκα κριτική γιατί διαφήμισα μία εταιρεία για κρέμες, τη ”La Vie en Rose” της κυρίας Κατσαφάδου. Για ποιον λόγο το έκανα όμως; Πέρα από το ότι είναι πολύ καλές κρέμες και τις συστήνω, έχω συγκινηθεί και με αυτή την οικογένεια για τον εξής λόγο:

Έρχονται μία ημέρα στο γραφείο μου και μου λένε: Εμείς τα έχουμε πάει εξαιρετικά καλά και θέλουμε να κάνουμε δωρεές στο ΕΣΥ», είπε ο υπουργός Υγείας.

Στη συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε το «ευχαριστώ» του συμπληρώνοντας:

«Ας έρθουν και άλλοι να κάνουν τέτοιες δωρεές να τους διαφημίσω. 100 φορές θα την διαφημίσω και σε αυτή τη χώρα πρέπει να αναγνωρίζουμε το καλό».

 

Σε ό,τι αφορά τη δημόσια παραδοχή για τα botox που έκανε, ο υπουργός επισήμανε πως πρόκειται για μεγάλη υποκρισία «να κρύβουμε αυτό που κάνουμε», σπεύδοντας, μάλιστα, να συμπληρώσει πως στα ιατρεία των πλαστικών χειρουργών δεν υπάρχει ούτε ένα ραντεβού. «Μόνο ο Άδωνις πάει;», διερωτήθηκε με αφοπλιστική απορία.

Η La Vie En Rose έχει διαθέσει σχεδόν 1.5 εκατομμύριο για μηχανήματα ογκολογικών ασθενών

-Αξονικού τομογράφου
-Αξονικού θεραπειών
-Ρομποτικού μηχανήματος για εγχύσεις
-2 κρεβατιών ακτινοπροστασίας
-Νέων θαλάμων

Ενώ η εταιρεία ετοιμάζει ακόμα κάτι πολύ μεγάλο όπως η νέα μονάδα ογκολογικών ασθενών για το νοσοκομείο Λαϊκό, δωρεά της τάξεως των 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και αρκετά χρόνια η εταιρεία La Vie En Rose προσφέρει εντελώς δωρεάν μια σειρά 5 προϊόντων που ανακουφίζουν τους καρκινοπαθείς ασθενείς μετά τις ακτινοβολίες.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Γιώργος Μυλωνάκης επέστρεψε σπίτι του – Πήρε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο
Πλέον θα λαμβάνει την φροντίδα που χρειάζεται στο σπίτι, ενώ πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι η σύζυγός του Τίνα Μεσσαροπούλου επιστρέφει τη Δευτέρα στην εκπομπή Happy Day
Γιώργος Μυλωνάκης 31
Σκληρή επίθεση Τσουκαλά σε Μητσοτάκη για το άρθρο 86: «Αλλάζει ο Μανωλιός για να βάλει τα ρούχα του αλλιώς»
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην κυβερνητική πρόταση για το άρθρο 86, υποστηρίζοντας ότι παρά τις πολύμηνες δεσμεύσεις για ουσιαστική αλλαγή, τελικά διατηρείται στη Βουλή η αρμοδιότητα άσκησης ποινικής δίωξης
Κώστας Τσουκαλάς 6
ΕΛΑΣ: Ο Τσίπρας «χτίζει» κόμμα χωρίς τα βαρίδια του ΣΥΡΙΖΑ – Ανακοινώνει όργανα «σφιχτά» και ευέλικτα
Σφιχτές δομές και συνέδριο μετά τις εκλογές σχεδιάζουν στην Αμαλίας, με τον πρώην πρωθυπουργό να βγαίνει ξανά μπροστά και να αποφεύγει μοντέλα που θυμίζουν τις εσωτερικές (αν)ισορροπίες της Κουμουνδούρου
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ 42
Ελπίδα για τη Δημοκρατία: Καταφεύγει σε fake news ο Μητσοτάκης για να ανακόψει την πολιτική φθορά
«Όταν ο Πρωθυπουργός μιας χώρας επιδίδεται με τόση άνεση σε τόσα πολιτικά - και όχι μόνο - ψευδή, οφείλουμε να ανησυχούμε βαθιά για κάθε μέρα που συνεχίζει να κρατά τα ηνία της χώρας μας»
Μαρία Καρυστιανού 8
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε νέο νοσοκομείο στην Κω και αναβάθμιση του λιμανιού της Ρόδου – «Εκλογές το 27, είμαστε μαραθωνοδρόμοι»
Ο πρωθυπουργός έδωσε το «πράσινο φως» στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για την αξιοποίηση του κτιριακού συγκροτήματος του Παλιού Νοσοκομείου της Ρόδου
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Ρόδο 49