Πολιτική

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε μήνυση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου για συκοφαντική δυσφήμιση

«Εγώ όπως βλέπετε, μηνύσεις καταθέτω κατά τη διάρκεια της ημέρας και φορώντας κοστούμι», τόνισε ο υπουργός Υγείας
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μήνυση σε βάρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου υπέβαλε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, το μεσημέρι της Δευτέρας (16.2.26).

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, εξερχόμενος των δικαστηρίων δήλωσε ότι η μήνυση σε βάρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, αφορά στο αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης, για τα όσα ανέφερε η κ. Κωνσταντοπουλου κατά της κυβέρνησης για την υπόθεση της έκρηξης στο εργοστάσιο της μπισκοτοβιομηχανίας «Βιολάντα» στα Τρίκαλα, όπου έχασαν τη ζωή τους πέντε εργαζόμενες.

«Κατέθεσα σήμερα μήνυση κατά της κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου, κυρίως για όσα έχει δηλώσει εναντίον μου για τη “Βιολάντα”, που τα θεωρώ ακραία συκοφαντικά. Η μήνυση είναι για συκοφαντική δυσφήμιση», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο υπουργός Υγείας.

«Εγώ όπως βλέπετε, μηνύσεις καταθέτω κατά τη διάρκεια της ημέρας και φορώντας κοστούμι. Δεν θα επιτρέψω στην κ. Κωνσταντοπούλου να ποινικοποιεί τη ζωή του τόπου, γι’ αυτό και δεν έχω καταθέσει μήνυση για όσα έχουν λεχθεί στη Βουλή. Όσα λέγονται στη Βουλή, μένουν στη Βουλή», συνέχισε.

«Η προσπάθειά της να χτίσει πάνω μου νέο αφήγημα Τεμπών θα πέσει στο κενό και η Δημοκρατία θα αντισταθεί στην τοξικότητά της», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ΕΛ.Α.Σ. ζητά νέο πλαίσιο για τις φυσικές καταστροφές με μόνιμο ταμείο και μηχανισμό αποκατάστασης
Στον σχεδιασμό προτείνεται να περιλαμβάνονται επίσης μέτρα στήριξης της οικονομικής δραστηριότητας στις πληγείσες περιοχές και έργα που μειώνουν τον κίνδυνο από μελλοντικά καταστροφικά φαινόμενα
O Αλέξης Τσίπρας 9
Πυρά Παππά κατά της κυβέρνησης: «Ένα ευρώ στην κοινωνία, επτά στους δανειστές»
Στο στόχαστρο του μπαίνει η πολιτική των πρόωρων αποπληρωμών του δημόσιου χρέους και υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση εξοφλεί δάνεια χαμηλού επιτοκίου την ώρα που η χώρα δανείζεται ακριβότερα από τις αγορές
Ο Νίκος Παππάς 11
Ο Μητσοτάκης ευχήθηκε χρόνια πολλά στη Μαντόνα για τα γενέθλιά της – «Έλα ξανά του χρόνου»
Το βράδυ της Πέμπτης η Μαντόνα ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από φωτογραφίες και βίντεο από το εορταστικό κλίμα με τον Μητσοτάκη να το αναδημοσιεύει με στόρι
Κυριάκος Μητσοτάκης 27