Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Άδωνις ζητά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Κώστα Βαξεβάνη!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, ζητά με ερώτησή του στη Βουλή, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, καταγγέλλει τον γνωστό δημοσιογράφο, για συμμετοχή σε παρακρατικό μηχανισμό εκβιασμών που βρίσκονται σε επαφή με παράγοντας της Δικαιοσύνης και των Ελεγκτικών Αρχών.

Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης, καταλογίζει στον Κώστα Βαξεβάνη πως σε κείμενο – απάντησή του, στην κόντρα που έχει προκύψει μεταξύ του ίδιου και του Θέμου Αναστασιάδη, προαναγγέλλει φορολογικούς και δικαστικούς ελέγχους εναντίον του “Πρώτου Θέματος”, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είσαι αυτός που θα απολογηθείς για το πόσα κουπόνια τύπωνες, πόσα μοίραζες και πόσα εμφανίζονταν στα ταμεία του Μαρινόπουλου. Γιατί όπως εσύ καλά ξέρεις, το κάθε κουπόνι είναι χρήμα και όποιος το τυπώνει πρέπει να ελεγχθεί για μαύρο χρήμα. Και θα ελεγχθεί σύντομα».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ρωτά τους αρμόδιους υπουργούς:

“Σκοπεύετε να ελέγξετε με ποιον τρόπο ο δημοσιογράφος κ. Βαξεβάνης μπορεί να προαναγγέλλει έρευνες των Ελεγκτικών Αρχών έναντι του οιοσδήποτε από τα δημοσιεύματά του;

Θα ήταν σκόπιμο να ερευνηθούν τα αρχεία των τηλεφωνικών κλήσεων του κ. Βαξεβάνη για να διαπιστωθεί αν έχει προνομιακές ή άλλους είδους σχέσεις με δικαστικούς ή άλλους παράγοντες.

Εάν αποδειχθεί ότι πράγματι Ελεγκτικές Αρχές είναι σε προσωπική συνεννόηση μαζί του και τα δημοσιεύματα λειτουργούν εκβιαστικά, πώς σκοπεύετε να αντιμετωπίσετε τους επίορκους;”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε