Πολιτική

Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης έκανε αναδημοσίευση από ψεύτικο προφίλ του υπουργείου Ανάπτυξης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δεν ήταν και ιδιαίτερα παρατηρητικός ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Νικολαϊδης και για ένα γράμμα την… πάτησε σε λογαριασμό στο twitter.

Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης αναδημοσίευσε μια ανάρτηση στο twitter που έδειχνε να είχε χακαριστεί ο λογαριασμός του Υπουργείου Ανάπτυξης που έγραφε Άδωνι, «άλλαξε άμεσα pass, βάλε κάτι διαφορετικό με αριθμούς και γράμματα» και θέλησε με αυτό τον τρόπο να τρολάρει το υπουργείο.

Η απάντηση του υπουργείου Ανάπτυξης ήταν άμεση ενημερώνοντας τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός δεν είναι του υπουργείου. «Κύριε @AlexandrosNik καλησπέρα σας. Να σας ενημερώσουμε ότι το “handle” του Twitter account του ΥΠΑΝ είναι @MinDevGr και όχι @MindDevGR. Αυτό που ανεβάσατε προέρχεται προφανώς από fake account. Γραφείο Τύπου Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων».

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ στη συνέχεια προσπάθησε με νέα ανάρτηση να διορθώσει το λάθος του και να… μαζέψει την κατάσταση γράφοντας χαρακτηριστικά. «Από τη μια θέλω να γελάσω που ενώ καταλάβατε (ελπίζω) ακόμα κι από την περιγραφή του τουητ ότι επρόκειτο για αστείο, απαντάτε επίσημα. Από την άλλη δεν είδα τον ίδιο ζήλο περί fake news όταν ο Υπουργός σας κατέθεσε πλάτη φωτογραφία στα πρακτικά της Βουλής».

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνητικές πηγές κατά Κουτεντάκη της ΕΛΑΣ: Μπορεί να έχει έρθει το επόμενο Νόμπελ Οικονομίας και να μην το έχουμε καταλάβει
«Ας μας εξηγήσει ο κ. Κουτεντάκης πώς γίνεται ένα πρόγραμμα που κοστολογείται ετησίως 7,5 δισεκατομμύρια ευρώ, όπως ο ίδιος τέσσερις φορές ρητώς ανέφερε»
Ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης από το Καστελόριζο: Μέσα στην επόμενη τετραετία πρέπει να έχουμε κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα – 37 έργα 27 εκατ. ευρώ
«Στόχος είναι να υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε «τα νέα παιδιά, οι νέοι Καστελλοριζιοί, να μπορούν να ζήσουν και να προκόψουν εδώ στον τόπο τους»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Καστελόριζο 71
Παύλος Μαρινάκης για Αλέξη Τσίπρα: Η παραδοχή του τομεάρχη Οικονομικών της ΕΛΑΣ ήταν αρκετή για να αντιληφθούμε το μέγεθος της πολιτικής εξαπάτησης
«Ο κ. Κουτεντάκης ανέφερε, τουλάχιστον τέσσερις φορές, ότι τα περιβόητα 7,5 δισ. είναι ετήσιες δαπάνες και όχι η κοστολόγηση του προγράμματος τετραετίας, όπως ψευδώς είχε ισχυριστεί ο κ. Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη»
Παύλος Μαρινάκης