Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης έκανε αναδημοσίευση από ψεύτικο προφίλ του υπουργείου Ανάπτυξης

Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης έκανε αναδημοσίευση από ψεύτικο προφίλ του υπουργείου Ανάπτυξης

Δεν ήταν και ιδιαίτερα παρατηρητικός ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Νικολαϊδης και για ένα γράμμα την… πάτησε σε λογαριασμό στο twitter.

Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης αναδημοσίευσε μια ανάρτηση στο twitter που έδειχνε να είχε χακαριστεί ο λογαριασμός του Υπουργείου Ανάπτυξης που έγραφε Άδωνι, «άλλαξε άμεσα pass, βάλε κάτι διαφορετικό με αριθμούς και γράμματα» και θέλησε με αυτό τον τρόπο να τρολάρει το υπουργείο.

Η απάντηση του υπουργείου Ανάπτυξης ήταν άμεση ενημερώνοντας τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός δεν είναι του υπουργείου. «Κύριε @AlexandrosNik καλησπέρα σας. Να σας ενημερώσουμε ότι το “handle” του Twitter account του ΥΠΑΝ είναι @MinDevGr και όχι @MindDevGR. Αυτό που ανεβάσατε προέρχεται προφανώς από fake account. Γραφείο Τύπου Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων».

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ στη συνέχεια προσπάθησε με νέα ανάρτηση να διορθώσει το λάθος του και να… μαζέψει την κατάσταση γράφοντας χαρακτηριστικά. «Από τη μια θέλω να γελάσω που ενώ καταλάβατε (ελπίζω) ακόμα κι από την περιγραφή του τουητ ότι επρόκειτο για αστείο, απαντάτε επίσημα. Από την άλλη δεν είδα τον ίδιο ζήλο περί fake news όταν ο Υπουργός σας κατέθεσε πλάτη φωτογραφία στα πρακτικά της Βουλής».

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις