Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη: Αμήν να φύγει η Δεξιά και το απρόοπτο που έφερε προσαγωγή

Ο Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη: Αμήν να φύγει η Δεξιά και το απρόοπτο που έφερε προσαγωγή

Προσκλητήριο κατά την περιοδεία του στην αγορά της Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας στους «δημοκρατικούς και στους προοδευτικούς πολίτες». Τους κάλεσε να πάνε στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή (15.05.2022), και να «στείλουν καθαρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής».

Ο Αλέξης Τσίπρας έγινε δεκτός με χειροκροτήματα στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, όπου έκανε βόλτα και συνομίλησε με  κατοίκους της περιοχής. Όταν μάλιστα κάποιοι πολίτες φώναξαν συνθήματα κατά της Νέας Δημοκρατίας, όπως το «Αλέξη γερά, να φύγει η Δεξιά», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε «Αμήν»!

Δείτε το βίντεο του ThessToday.gr:

Άλλοι του έδωσαν και ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να φωτογραφίζεται με πολίτες κάθε ηλικίας.

Τον Αλέξη Τσίπρα υποδέχτηκε – σημειώνει το ThessToday.gr – ο Δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ενώ το παρών δίνουν πολίτες και στελέχη του κόμματος, καθώς και οι βουλευτές: Χρήστος Γιαννούλης, Γιάννης Αμανατίδης, Κατερίνα Νοτοπούλου, Κώστας Ζουράρις, Σωκράτης Φάμελλος, Δώρα Αυγέρη και ο πρώην πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Γιάννης Μυλόπουλος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αφού ανταπέδωσε τη θερμή υποδοχή που του επεφύλασσαν, ακολούθως ξεκίνησε τη βόλτα στην αγορά της Πολίχνης ώστε να διαπιστώσει προσωπικά τα προβλήματα που ταλανίζουν την τοπική κοινωνία.

Δείτε κι άλλο βίντεο:

Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: «Θα σταματήσουμε τα κλεφτόδεντρα και τα golden boys»

Σε δηλώσεις του από τη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας επιτέθηκε πάλι στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας πως «όταν παραλάβουμε την κυβέρνηση, γιατί θα την παραλάβουμε, θα κόψουμε τα κλεφτόδεντρα…»!

Συνομιλώντας με τους εργαζόμενους και τον ιδιοκτήτη ενός κρεοπωλείου ανέφερε ότι «4,5 χρόνια κυβερνήσαμε με το πιστόλι στον κρόταφο. Να δούμε τι θα παραλάβουμε – γιατί θα παραλάβουμε».

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε και στην ακρίβεια, κάνοντας λόγο για «αισχροκέρδεια της κυβέρνησης ώστε να κερδίζουν τα golden boys». «Δεσμευόμαστε ότι θα κόψουμε τα κλεφτόδεντρα, τα golden boys, την αδικία», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Σε άλλο σημείο της επίσκεψής του στην Πολίχνη, ο Αλέξης Τσίπρας παρομοίασε τη ζωή και την καθημερινότητα των πολιτών με το παιχνίδι επιβίωσης «Survivor», καλώντας τον κόσμο να στείλει τον λογαριασμό στον κ. Μητσοτάκη.

Δείτε τη δήλωση:

Επεισόδιο και προσαγωγή…

Ωστόσο, η περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην Πολίχνη σκιάστηκε από ένα φραστικό επεισόδιο, όπου μία γυναίκα, απευθυνόμενη, προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία φώναζε: «Προδότη, αλήτη, η Μακεδονία είναι ελληνική».

Το συμβάν κινητοποίησε άμεσα την προσωπική ασφάλεια του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, η οποία απομάκρυνε άμεσα τη γυναίκα από το σημείο, η οποία στη συνέχεια προσήχθη από την αστυνομία.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις