Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και στη συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη [pics]

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και στη συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη [pics]
Φωτογραφία InTime News

Πριν από το Σύνταγμα, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. είχε βρεθεί και σε άλλη κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Ήταν παρών και στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Ξάνθη.
Είχε προηγηθεί επιθεώρηση στα σύνορα μαζί με ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ., μαζί με την υπουργό Προστασίας του Πολίτη.
Παρούσα στη συγκέντρωση στην Ξάνθη και η αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη που κατέγραφε την ομιλία σε video.

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για την παρουσία του Αριστείδη Ανδρικόπουλου σε κομματικές συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το newsit.gr από την τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα την περασμένη Παρασκευή (24.04.2019), έρχονται στο φως κι άλλες φωτογραφίες με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. σε ανάλογη συγκέντρωση.

Πρόκειται για την παρουσία του στην ομιλία που έκανε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, το απόγευμα της 6ης Μαΐου στην Ξάνθη.

Στην πρώτη σειρά των παρευρισκόμενων και δίπλα στην, επίσης αντιστράτηγο, Γενική Επιθεωρητή Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, κάθισε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αριστείδης Ανδρικόπουλος.

Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

Ο Αριστείδης Ανδρικόπουλος στο βάθος – Φωτογραφία InTime News
Με τον Αλέξη Τσίπρα κατά την είσοδο του πρωθυπουργού – Δίπλα στον Αριστείδη Ανδρικόπουλο η Ζαχαρούλα Τσιριγώτη – Φωτογραφία InTime News

Όπως και η εικόνα από το web TV της ΕΡΤ που δείχνουν την κα Τσιριγώτη να καταγράφει τις στιγμές από την ομιλία Τσίπρα στην Ξάνθη με το κινητό της τηλέφωνο.

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. είχε βρεθεί στην Ξάνθη εκείνη την ημέρα γιατί νωρίτερα είχε κάνει επιθεώρηση στα σύνορα μαζί με την υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη. Μάλιστα ήταν η ίδια η υπουργός που στην προσωπική της ιστοσελίδα είχε ανεβάσει τις φωτογραφίες από την πτήση με ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Φωτογραφία: gerovasili.wordpress.com
Φωτογραφία: gerovasili.wordpress.com

«Η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος και η Γενική Επιθεωρήτρια Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων Αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, επισκέφθηκαν, σήμερα Δευτέρα 6 Μαΐου 2019, το τμήμα συνοριακής φύλαξης Φερών Έβρου, όπου έφθασαν με ελικόπτερο της ΕΛΑΣ πετώντας παράλληλα στην συνοριακή γραμμή του Έβρου», ανέφερε το κείμενο.

Και αφού το πρωί επιθεώρησαν εναέρια τα σύνορα, στις 19:00 το απόγευμα της ίδιας μέρας βρέθηκαν με το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. στην Ξάνθη για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει πως θα εξηγήσει, αν το κάνει, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. τη δεύτερη παρουσία του σε κομματική εκδήλωση. Γιατί για εκείνη στο Σύνταγμα, όπου παρών ήταν και ο αρχηγός του Λιμενικού Σταμάτης Ράπτης, σε ανακοίνωση από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρθηκε πως ο κ. Ανδρικόπουλος βρέθηκε στην προεκλογική συγκέντρωση του κυβερνώντος κόμματος για να επιθεωρήσει τα μέτρα ασφαλείας.

Εκτός κι αν και στην Ξάνθη βρέθηκε για τον ίδιο λόγο και έπρεπε να καθίσει στην πρώτη σειρά για να… παρατηρεί καλύτερα…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις