Πολιτική

«Ο Δημήτρης Κρεμαστινός δίνει τη μάχη της ζωής με τον κορονοϊό στον Ευαγγελισμό»

Μάχη στην εντατική με τον κορονοϊο δίνει ο πρώην υπουργός Δημήτρης Κρεμαστινός.

Στον κ. Κρεμαστινό ευχήθηκε, εκ μέρους της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής, ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας σήμερα στη Βουλή. «Θέλω να υπογραμμίσω και να τονίσω για να ακουστεί στην Αίθουσα ότι τώρα που μιλάμε ένας συνάδελφος μας, μέχρι πριν από λίγους μήνες, ο Δημήτρης Κρεμαστινός, είναι στον Ευαγγελισμό και δίνει τη μάχη της ζωής. Προσβλήθηκε από τον κορονοϊό. Είναι στην εντατική εδώ και πολλές μέρες και δίνει την προσωπική του μάχη. Είμαι κοντά του, είμαστε κοντά του και του εύχομαι περαστικά», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Η Ελλάδα επίκεντρο της στρατηγικής Τραμπ για ενέργεια, επενδύσεις και ΑΙ»
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην χώρα μας χαρακτήρισε τη Βόρεια Ελλάδα ως τεχνολογικό κόμβο και μίλησε για την αξιόπιστη και αναπτυσσόμενη σχέση μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ - Αναλυτικά η συνέντευξή της
Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Παύλος Κοντογιαννίδης για Αλέξη Τσίπρα: Γνωστός φέρελπις αποτυχημένος του παρελθόντος οραματιστής με αυταπάτες
Επέκρινε τον πρώην πρωθυπουργό για την πρόσφατη δήλωσή του ότι η επόμενη κυβέρνηση θα φορολογήσει τους πλούσιους, αποκαλώντας τη θέση αυτή «λαϊκίστικη π@π@ρι@»
Παύλος Κοντογιαννίδης
14