Πολιτική

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος δημοσίευσε βεβαίωση του πτυχίου του από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο

Στην ανάρτηση φαίνεται πως ο Δημήτρης Μαρκόπουλος έχει πτυχίο του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό» στη Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με μια νέα ανάρτηση ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, δημοσίευσε μια βεβαίωση πτυχίου από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, επιχειρώντας με αυτό τον τρόπο να βάλει τέλος σε όσα ακούγονται σχετικά με το επίπεδο σπουδών του.

Στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Μαρκόπουλος αναφέρει για τις σπουδές του πως: «Τις τελευταίες ημέρες διακινούνται ψευδή και ανυπόστατα σχόλια σχετικά με την ακαδημαϊκή μου πορεία».

«Η αλήθεια είναι απλή και απολύτως ξεκάθαρη. Αναδημοσιεύω την επίσημη ανακοίνωση του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ), η οποία επιβεβαιώνει ότι είμαι πτυχιούχος του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό» από τις 16/7/2012» σημειώνει.

«Η διασπορά ψευδών ειδήσεων δεν πλήττει μόνο το πρόσωπό μου, αλλά και τη δημόσια συζήτηση συνολικά» συμπληρώνει.

 


Συνέχισε λέγοντας πως: «Τα γεγονότα είναι αδιαμφισβήτητα και τεκμηριωμένα. Ο καθένας ας αναλάβει την ευθύνη των όσων λέει και αναπαράγει».

«Δεν θα με κάμψουν όσα fake news κι αν διακινήσουν. Και να γνωρίζουν πως οποιαδήποτε νέα προσπάθεια σπίλωσης μου δεν θα μείνει αναπάντητη. Κρατώ ακέραια τα δικαιώματά μου έναντι του νόμου» κατέληξε. 

Στην ανάρτηση φαίνεται πως ο Δημήτρης Μαρκόπουλος έχει πτυχίο του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό» στη Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών. 

Νωρίτερα ο ίδιος είχε τονίσει μιλώντας στην τηλεόραση του Mega ότι δεν θα περιφέρει τα πτυχία του για να ικανοποιηθεί ο βούρκος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Καραμανλής: «Αρνητική εξέλιξη η κύρωση του τουρκολιβυκού» – Πώς σχολίασε ο Αντώνης Σαμαράς
«Οποιοδήποτε αίτημα για εκχώρηση άδειας από την Τουρκία για το καλώδιο δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Είτε αυτό ονομαστεί ενημέρωση είτε ανακοίνωση είτε όπως αλλιώς» είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Καραμανλής
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
50
Παύλος Μαρινάκης: Το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου θα προχωρήσει κανονικά, δεν ζητάμε άδεια από την Τουρκία
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε το τουρκολιβυκό μνημόνιο «παράνομο και ανυπόστατο», σημειώνοντας ότι μια κοινοβουλευτική απόφαση δεν μπορεί να νομιμοποιήσει μια συμφωνία που στερείται νομικής βάσης
Παύλος Μαρινάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Απέναντι σε αναθεωρητικές διεκδικήσεις γειτόνων μας απαντάμε με ισχυρές συμμαχίες – Στην αδικία αντιτάσσουμε την ισονομία
Στην κυριακάτικη ανάρτησή του ο πρωθυπουργός αναφέρεται στη συμφωνία της Μονής Σινά με την Αίγυπτο αλλά και το σκάνδαλο στο μπάσκετ
Κυριάκος Μητσοτάκης 29
ΕΛΑΣ: Οι περιοδείες Τσίπρα, το πρόγραμμα και τα ψηφοδέλτια στον δρόμο προς το Συνέδριο
Οι περιοδείες Τσίπρα στην περιφέρεια, η διαμόρφωση κυβερνητικού προγράμματος και η προετοιμασία των ψηφοδελτίων καθορίζουν τις επόμενες κινήσεις της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης
Αλέξης Τσίπρας 17