Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης επιμένει για την έρευνα για τις υποκλοπές – Πρόεδρος PEGA: Σβήσε το tweet και ζήτα συγγνώμη

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης επιμένει για την έρευνα για τις υποκλοπές  – Πρόεδρος PEGA: Σβήσε το tweet και ζήτα συγγνώμη

Σφοδρή σύγκρουση έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον πρόεδρο της PEGA και τον Δημήτρη Παπαδημούλη, μετά το tweet του τελευταίου για την έρευνα της ΕΕ για τις υποκλοπές. 

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης ισχυρίστηκε χτες πως η επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου έρχεται στην Ελλάδα για τις υποκλοπές και ζητά να δει, μεταξύ άλλων, και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ωστόσο ο πρόεδρος της PEGA «άδειασε» τον κ. Παπαδημούλη λέγοντας πως η απόφαση που παρουσίασε πως έχει εγκριθεί «ομόφωνα από το προεδρείο του Ευρωκοινοβουλίου», δεν αποτελεί, σύμφωνα με τον ίδιο, τίποτε άλλο παρά «ένα πολύ πρώιμο σχέδιο ατζέντας για εσωτερική χρήση, το οποίο δεν είχε καν κοινοποιηθεί στις πολιτικές ομάδες ή άλλους συνομιλητές».

Ωστόσο ο Δημήτρης Παπαδημούλης πέρασε στην αντεπίθεση με νέο tweet, λέγοντας πως ο Lenaers έχει πει ψέματα και επιχειρεί να συγκαλύψει την αλήθεια, ισχυριζόμενος προς το πρόγραμμα επίσκεψης στην Ελλάδα το ετοίμασε ο ίδιος.

Με νέα του ανάρτηση και απαντώντας σε αυτά, ο πρόεδρος της Επιτροπής PEGA εγκαλεί εκ νέου τον ευρωβουλευτή για την πράξη του, καθώς εκείνος επανήλθε, εμμένοντας στους ισχυρισμούς του.

«Εμπρός, κ. Παπαδημούλη. Ελέγξτε με το συντονιστή της πολιτικής σας ομάδας εάν ποτέ το πρόγραμμα αυτό προετοιμάστηκε ή εγκρίθηκε από τους συντονιστές της PEGA. Εάν είστε αφοσιωμένος στην αλήθεια και το φως, δεν έχω αμφιβολία πως θα διαγράψετε το tweet σας και θα ζητήσετε συγγνώμη, χωρίς καθυστέρηση», έγραψε χαρακτηριστικά ο Jeroen Lenaers.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης έκανε νέο tweet, στο οποίο επιμένει πως έχει δίκιο, κάνοντας retweet παλιότερη ανάρτηση της PEGA.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις