Πολιτική

Ο Δημήτρης Τσιόδρας διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού – Ποιοι θα τον πλαισιώσουν

Με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Δημήτρης Τσιόδρας αναλαμβάνει τη θέση του διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

Ο Δημήτρης Τσιόδρας «ακουγόταν» εδώ και μέρες για τη θέση του διευθυντή στο γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού. Ουσιαστικά η ανακοίνωση από το Μαξίμου το μεσημέρι της Δευτέρας (12.08.2019) λίγο μετά από εκείνη για το ποιοι θα αναλάβουν την ΕΡΤ, ήταν κάτι το αναμενόμενο.

Στο πλευρό του ο Δημήτρης Τσιόδρας θα έχει άλλους δυο δημοσιογράφους. Τον Γιώργο Ευθυμίου (που έχει περάσει από την ΕΡΤ και κάλυπτε το ρεπορτάζ της ΝΔ) και τον Αργύρη Παπαστάθη που μέχρι πρότινος ήταν στο επικοινωνιακό επιτελείο της Πειραιώς.

Οι δυο τελευταίοι αναλαμβάνουν αναπληρωτές διευθυντές του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης: Αν ο λαός βγάλει το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα θα έχουμε πολιτική αλλαγή
«Η χώρα θέλει πρωθυπουργό αξιόπιστο, που σέβεται τον κόπο του λαού, που δεν εμποδίζει τη δικαιοσύνη και που δεν είναι συνεχώς φορτωμένος με σκάνδαλα ανθρώπων του στενού του περιβάλλοντος»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 4
ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ προτείνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για μάρτυρα στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - «Γιατί δεν ζητούν να έρθουν και οι υπόλοιποι πρωθυπουργοί;» απαντά ο Παύλος Μαρινάκης
Μετά τις λίστες που κατέθεσαν αρχικά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε γνωστό ότι θα καταθέσει και συμπληρωματικό κατάλογο μαρτύρων καθώς εντόπισε στην λίστα του παραλείψεις σημαντικών μαρτύρων
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή 4
Σύγκρουση Φλωρίδη – Γιαννούλη στη Βουλή: «Στον ΣΥΡΙΖΑ έχετε λατρεία προς δολοφόνους και εγκληματίες»
Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση του Γιώργου Φλωρίδη ότι θα επιφέρει νομοτεχνική βελτίωση στην διάταξη, με βάση την οποία απαγορεύεται υπό όρους και προϋποθέσεις η πρόσβαση κατηγορούμενων στη ποινική δικογραφία
Ο Γιώργος Φλωρίδης 2
Άδωνις Γεωργιάδης: Έξαλλος με στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που είπε ότι το 70% μισεί τη ΝΔ – «Το “σας μισώ” σημαίνει εμφύλιος, πολιτική καταστροφή»
«Ο κ. Μαργαρίτης είπε πως μπορεί η ΝΔ να παίρνει 30% στις δημοσκοπήσεις αλλά το υπόλοιπο 70% την μισεί! Όταν λες για κάποιον ότι τον μισείς, δεν είναι πολιτικός αντίπαλος, είναι εχθρός σου»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή
17