Πολιτική

Ο Δρίτσας μηνύει τον Κούγια για το ναυτικό δυστύχημα στην Αίγινα

Με δήλωση του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας, γνωστοποιεί ότι καταθέτει μήνυση και αγωγή σε βάρος του Αλέξη Κούγια, σχετικά με το ναυτικό δυστύχημα που έγινε στην Αίγινα, πριν από έξι χρόνια. 

Αναλυτικά ο Θοδωρής Δρίτσας αναφέρει στη δήλωση του: «Έξι χρόνια κάνω υπομονή και δίνω τόπο στην οργή, απέναντι στα μυθεύματα του άθλιου συκοφάντη δικηγόρου Αλέξη Κούγια, για τη δήθεν συγκάλυψη εκ μέρους μου των υπεύθυνων του τραγικού δυστυχήματος στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στη Μονή και στην Πέρδικα της Αίγινας, την 16η Αυγούστου 2016. Τις ίδιες συκοφαντίες επιμένει να εκτοξεύει και εναντίον του τότε Αρχηγού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχου Σταμάτη Ράπτη. Επέλεξα από τότε να «λογοδοτήσω» στη Βουλή των Ελλήνων, με πολυσέλιδη, εκτενή και πλήρως τεκμηριωμένη απάντησή μου στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, απάντηση την οποία και δημοσιοποίησα.

Κανείς δεν μπορεί να τυμβωρυχεί με προσωπικές σκοπιμότητες απέναντι στα τραγικά θύματα του εγκληματικού όντως δυστυχήματος και βέβαια, συμφωνώ κι εγώ ότι, η ελάχιστη δικαίωση είναι οι αποζημιώσεις που σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση Κούγια, επιδίκασαν τα ελληνικά δικαστήρια.

Δε μου μένει όμως πλέον καμία άλλη επιλογή, παρά να προχωρήσω σε μήνυση και αγωγή εναντίον του άθλιου συκοφάντη Αλέξη Κούγια. Η νοοτροπία και οι αξίες μου όλα αυτά τα χρόνια, με οδηγούσαν στο να αποφύγω αυτήν την κίνηση, αλλά τελικά ήταν λάθος μου που δεν το έκανα από τότε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κεραμέως κατά Ανδρουλάκη: Θα μπορούσε να μην έχει καταψηφίσει τη δυνατότητα για 4ημερη εργασία
«Μια οριζόντια μείωση του χρόνου εργασίας απλώς αυξάνει το κόστος εργασίας, το οποίο εν συνεχεία μετακυλίεται στην πραγματική οικονομία και τελικά στον ίδιο τον εργαζόμενο»
Νίκη Κεραμέως 8
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στις 13,6 μονάδες η διαφορά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – Τα ποσοστά Τσίπρα και Καρυστιανού
Η ακρίβεια και η οικονομία παραμένουν τα σημαντικότερα προβλήματα της χώρας - Δημοφιλέστερη πολιτική αρχηγός η Ζωή Κωνσταντοπούλου ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει καταλληλότερος για πρωθυπουργός
Κάλπη 141
Επιτελικό κράτος: Από το gov.gr στη μείωση των τροχαίων και από το panic button στο «Σπίτι μου» και τα προγράμματα 36 δισ ευρώ του Ταμείου Ανάκαμψης
Το κυβερνητικό μοντέλο με κεντρικό συντονισμό, στοχοθεσία και παρακολούθηση έργων – Παραδείγματα από την καθημερινότητα των πολιτών
Μέγαρο Μαξίμου
Θάνος Πλεύρης στη τριμερή με Βουλγαρία και Τουρκία για το μεταναστευτικό: Ενίσχυση της μάχης κατά των διακινητών
Στην Αθήνα οι υπουργοί των τριών χωρών – Θετική αποτίμηση της συνεργασίας, έμφαση στην ασφάλεια των συνόρων, στις επιστροφές και στις πιθανές επιπτώσεις από την κρίση στη Μέση Ανατολή
Τριμερής συνάντηση υπουργών Ελλάδας, Βουλγαρίας, Τουρκίας στην Αθήνα για το μεταναστευτικό