Πολιτική

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν αρνείται να είναι το «τρίτο» πρόσωπο που προτείνει ο Νίκος Ανδρουλάκης για πρωθυπουργό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Φωτιές» έχει ανάψει στο πολιτικό σκηνικό η δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη για κυβέρνηση συνεργασίας με αρχηγό τρίτο πολιτικό πρόσωπο και όχι τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή τον Αλέξη Τσίπρα.

Η απάντηση από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ήρθε αμέσως με πολλά από αυτά να κάνουν λόγο για «θεσμική ασέβεια» από πλευράς του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, όπως λένε στελέχη «στερείται σοβαρότητας η πρόταση Ανδρουλάκη». Επιπλέον, λένε πως όταν κάποιος κάνει μία σοβαρή πρόταση θα πρέπει να την κάνει ολοκληρωμένα κα να προτείνει κάποιος. Η ΝΔ πιστεύει πως μπορεί να εννοεί και τον εαυτό του, αφού δεν αναφέρθηκε στον ίδιο.

Μετά τη δήλωση Ανδρουλάκη, υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι το πρόσωπο που μπορεί να προτείνει ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Σύμφωνα με συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου, δεν αναιρείται κάτι τέτοιο ακόμα.

«Προς το παρόν ας κρατήσουμε τη διαπίστωση ότι πλέον όλοι συζητούν και αντιμετωπίζουν το σενάριο μιας κυβέρνησης συνεργασίας, ως εξίσου λογικό, θεμιτό και πιθανό με το σενάριο μιας μονοκομματικής κυβέρνησης».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μετωπική Μαρινάκη με Κωνσταντοπούλου και Γιαννούλη: «Αφήστε τον ρόλο του εισαγγελέα στους εισαγγελείς»
Σκληρή σύγκρουση του κυβερνητικού εκπροσώπου με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τις παραιτήσεις γενικών γραμματέων και νέο επεισόδιο με την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας
Κωνσταντοπούλου, Μαρινάκης, Γιαννούλης
Παύλος Μαρινάκης: Η ΕΡΤ επί ΣΥΡΙΖΑ είχε γίνει κανάλι που θα ζήλευε και η Βόρεια Κορέα, μετά το 2019 έγινε ένα σύγχρονο ραδιοτηλεοπτικό μέσο ενημέρωσης
«Μετά το 2019, από κανάλι Βόρειας Κορέας έγινε ένα σύγχρονο ραδιοτηλεοπτικό μέσο ενημέρωσης και το πιο αξιόπιστο κρατικό μέσο της χώρας»
Ο Παύλος Μαρινάκης
Διπλό μήνυμα Γεραπετρίτη προς Άγκυρα και επικριτές: «Επικίνδυνη η εργαλειοποίηση των εθνικών στο πλαίσιο προεκλογικών αντιπαραθέσεων»
Ο υπουργός Εξωτερικών εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες με τη Λιβύη σχετικά με την οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών
Γεραπετρίτης