Πολιτική

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν αρνείται να είναι το «τρίτο» πρόσωπο που προτείνει ο Νίκος Ανδρουλάκης για πρωθυπουργό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Φωτιές» έχει ανάψει στο πολιτικό σκηνικό η δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη για κυβέρνηση συνεργασίας με αρχηγό τρίτο πολιτικό πρόσωπο και όχι τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή τον Αλέξη Τσίπρα.

Η απάντηση από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ήρθε αμέσως με πολλά από αυτά να κάνουν λόγο για «θεσμική ασέβεια» από πλευράς του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, όπως λένε στελέχη «στερείται σοβαρότητας η πρόταση Ανδρουλάκη». Επιπλέον, λένε πως όταν κάποιος κάνει μία σοβαρή πρόταση θα πρέπει να την κάνει ολοκληρωμένα κα να προτείνει κάποιος. Η ΝΔ πιστεύει πως μπορεί να εννοεί και τον εαυτό του, αφού δεν αναφέρθηκε στον ίδιο.

Μετά τη δήλωση Ανδρουλάκη, υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι το πρόσωπο που μπορεί να προτείνει ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Σύμφωνα με συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου, δεν αναιρείται κάτι τέτοιο ακόμα.

«Προς το παρόν ας κρατήσουμε τη διαπίστωση ότι πλέον όλοι συζητούν και αντιμετωπίζουν το σενάριο μιας κυβέρνησης συνεργασίας, ως εξίσου λογικό, θεμιτό και πιθανό με το σενάριο μιας μονοκομματικής κυβέρνησης».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το ΠΑΣΟΚ «σαρώνει» την Κρήτη: «Πράσινη απόβαση» πριν από τη μεγάλη γιορτή στο Ηράκλειο για τα 52α γενέθλια του κόμματος
Με κεντρικό σύνθημα «ΠΑΣΟΚ τώρα», στην ομιλία του την 3η Σεπτέμβρη, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να επιλέξει κανείς το ΠΑΣΟΚ σήμερα
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Επίθεση Γεωργιάδη κατά Σαμαρά: «Πάντα πίστευα ότι οι εμφύλιοι πόλεμοι οδηγούν σε αίσχη και παραλογισμούς»
«Η αναφορά Τσιούτσια ότι ο Μητσοτάκης άλλαξε τον χαρακτήρα της ΝΔ, προσβάλει τον Σαμαρά, ο οποίος ενέταξε στο κόμμα και εμένα, τον Βορίδη και τον Πλεύρη» λέει ο υπουργός Υγείας
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης 6
ΕΛ.Α.Σ: Στήνει οργανωτικό δίκτυο σε όλη τη χώρα – Οι συντονιστές των Περιφερειών και η νέα δομή, όλα τα ονόματα
Η Πολιτική Επιτροπή της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης ενέκρινε τη συγκρότηση του Οργανωτικού Γραφείου και τον επιμερισμό των τομέων ευθύνης - Ολοκληρώθηκε ο «χάρτης» των περιφερειακών συντονιστών - Στόχος η οργανωτική ανάπτυξη σε τοπικό επίπεδο και η διαρκής επαφή με την κοινωνία
Αλέξης Τσίπρας 38