Πολιτική

Ο Φθιώτιδας Συμεών στον Μητσοτάκη: «Μόνο εγώ έχω ασπρίσει» – Οι φωτογραφίες και η χιουμοριστική ατάκα του πρωθυπουργού

Μία παλαιότερη φωτογραφία, που είναι μαζί, πριν ο Κυριάκος Μητσοτάκης γίνει Πρωθυπουργός και πριν ο ίδιος γίνει Μητροπολίτης στη Φθιώτιδα μονοπώλησε τον διάλογο στο γραφείο του κ. Συμέων.

«Μόνο εγώ έχω ασπρίσει…», είπε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας, κ. Συμεών στον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Στη δεύτερη φωτογραφία που είμαστε μαζί είναι όταν εσείς γίνατε Πρωθυπουργός και εγώ Φθιώτιδος….», είπε ο ιεράρχης για να συμπληρώσει χαριτολογώντας: «Αν παρατηρήσετε μόνο εγώ έχω ασπρίσει…».

 

«Κι εγώ έχω ασπρίσει και θα το δείτε και τώρα που βγάλουμε και 3η φωτογραφία και μάλιστα εντός έδρας…», απάντησε με μπόλικη δόση χιούμορ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε το βίντεο του LamiaReport.gr:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Επί της αρχής δεν είμαστε αρνητικοί στη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, έχουμε σχέδιο για όλα τα ενδεχόμενα
«Για να το κάνουμε μονομερώς πρέπει να υπάρξει άλλος ένας φόρος», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, υπογραμμίζοντας πως «πρέπει να γίνει στην Ευρώπη μια συζήτηση για τη μείωση του ΕΦΚ»
Ο Παύλος Μαρινάκης