Πολιτική

Ο Γεωργιάδης «έδωσε» τον Πολάκη για το πότε θα εμβολιαστεί: «Θα αποφασίσω Σεπτέμβρη – Οκτώβρη»

Με σειρά από tweets, ο Άδωνις Γεωργιάδης δίνει συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον Παύλο Πολάκη, με αφορμή τα εμβόλια, τα μονοκλωνικά αντισώματα και τη διαχείριση της πανδημίας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτηρίζει τον Παύλο Πολάκη «εκπρόσωπο των εναντίον του εμβολιασμού», τον οποίο ο Αλέξης Τσίπρας ανέχεται «για να πάρει τις ψήφους όλων αυτών».

Αφορμή δεν ήταν μόνο οι δηλώσεις και οι αναρτήσεις αλλά και η ομιλία, προχθές στη Βουλή, του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας για τα εμβόλια και τα μονοκλωνικά αλλά και ένα σχόλιο που «κυκλοφορεί» τις τελευταίες ώρες στα social media.

Σύμφωνα με αυτό, ο Παύλος Πολάκης έχει απαντήσει σε κάποιον που τον ρώτησε αν έχει κάνει το εμβόλιο: «όχι μέχρι στιγμής, θα αποφασίσω το Σεπτέμβρη – Οκτώβρη με βάση τις μεταλλάξεις και τις επιπλοκές τι και ποιο θα κάνω. Τώρα δεν έχει νόημα».

Το screenshot από το σχόλιο αυτό ανέβασε στο twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης, μαζί με tweetsγιατρού για το αν τα μονοκλωνικά είναι όντως η «απάντηση» στην πανδημία που προκαλεί ο κορονοϊός, όπως «φωνάζει» ο Παύλος Πολάκης.

«Ο εκπρόσωπος των εναντίον του εμβολιασμού κ. Πολάκης συνεχώς αναφέρεται στα μονοκλωνικά αντισώματα και στην δήθεν Συνωμοσία μας να τα στερήσουμε προς χάριν του κέρδους κάποιων εταιριών. Ψεύδος, συκοφαντία και συνωμοσία. Ο Τσίπρας τον ανέχεται για να πάρει τις ψήφους όλων αυτών», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αλλά δεν ήταν αυτή η μοναδική ανάρτησή του για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας. «Ο κ. Πολάκης έχει δηλώσει ότι είναι ενεργός χειρουργός και ότι χειρουργεί κανονικά. Επίσης δήλωσε ότι δεν έχει κάνει το εμβόλιο ακόμη. Αυτό πέραν όλων των άλλων είναι και σοβαρό ιατρικό ζήτημα την ώρα που το κόμμα του δέχεται τον υποχρεωτικό εμβολιασμό του υγειονομικού προσωπικού», έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Είχε προηγηθεί επίσης η ανάρτηση για τον πρώην προϊστάμενο του Παύλου Πολάκη, τον υπουργό Υγείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Ξανθό, ο οποίος χθες «εμβολιάστηκε και το ανακοίνωσε δημοσίως και μάλιστα με Astrazeneca χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, παράδειγμα προς μίμηση. Παύλος Πολάκης βουλευτής Σύριζα: επίσημος εκφραστής του αντιεμβολιαστικού κινήματος από σήμερα».

Και η κόντρα καλά κρατεί και μάλλον θα έχει και συνέχεια…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ποινικές κι αστικές συνέπειες για τους δράστες επιθέσεων στα Πανεπιστήμια - Μέσα στις επόμενες ημέρες τα μέτρα του υπουργείου Παιδείας
Παράλληλα, θα υπάρχουν συνέπειες και σε μεμονωμένες περιπτώσεις Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων που δεν συμμορφώνονται με την εφαρμογή του νόμου
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης
«Γαλάζιες» πιέσεις προς την κυβέρνηση να επανεξετάσει τον σχεδιασμό για την οριοθέτηση των οικισμών κάτω των 2.000 κατοίκων
Ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας είναι ο 6ος από το κόμμα που πιέζει την κυβέρνηση για διορθωτικές παρεμβάσεις στο νέο πλαίσιο
O βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας
Επιστροφές προσφύγων στην Ελλάδα: «Είμαστε σε συνεχή διάλογο με την ελληνική κυβέρνηση» λέει εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών
Ως προς τη διάρκεια μιας τέτοιας διαδικασίας το γερμανικό υπουργείο απαντά ότι ακόμη δεν είναι σε θέση να την προσδιορίσει χρονικά
Πρόσφυγες