Πολιτική

Ο Γιάννης Μαντζουράνης απαντά: «Κατά συρροή βιαστής της αλήθειας αποδεικνύεται η ΝΔ του κυρίου Μητσοτάκη»

Η υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει και πολιτικές «φουρτούνες», με την ΝΔ να επιτίθεται νωρίτερα στον ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Μαντζουράνης.

Μετά την επίθεση αυτή, ο Γιάννης Μαντζουράνης, μέλος της επιτροπής ανασυγκρότησης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απαντά με επίσημη δήλωση, στην οποία αναφέρει τα εξής: «Κατά συρροή βιαστής της αλήθειας αποδεικνύεται η Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη. Αυτή τη φορά διαστρεβλώνοντας κατάφωρα όσα είπα σε ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ πριν λίγες μέρες με εμφανίζει ως υποστηρικτή των βιαστών, ενώ χαρακτήρισα τον βιασμό «ειδεχθές έγκλημα» όπως και είναι.

Την ίδια στιγμή επιτίθεται μέσω εμού στον Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζοντάς με νομικό alter ego του. Συμβουλή προς τον κ. Μητσοτάκη: Κάπου κάπου να λέτε την αλήθεια για να σας πιστεύουν όταν λέτε ψέματα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Καρφιά» Γεωργιάδη για Δένδια: «Να μην δεχόμαστε εύκολα την κριτική από αυτούς που δεν μιλάνε καθόλου»
«Αν μιλάς και υπερασπίζεσαι ένα δύσκολο έργο τότε θα φύγει και κανένας πόντος, και για να το πω ανάποδα, αυτοί οι οποίοι δεν θέλουν να φύγει κανένας πόντος δεν μιλάνε καθόλου» λέει ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης
Κασσελάκης: Έχασα μια κομματική μάχη σε μπουζουξίδικο με μπράβους της νύχτας – Δεν μπαίνει ”λουκέτο” στο Κίνημα Δημοκρατίας
Ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε επανειλημμένα ότι ο ίδιος δεν λειτουργεί ως ιδιοκτήτης πολιτικού φορέα, αλλά ως εκλεγμένος εκπρόσωπος των μελών
Ο Στέφανος Κασσελάκης 13
Η πρώτη ανασκόπηση Μητσοτάκη για το 2026: Η Βενεζουέλα, οι «αιώνιοι» φοιτητές, οι λαϊκές αγορές και η λειψυδρία
«Το 2026 συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει εδώ και 6,5 χρόνια: να ενισχύουμε την οικονομία με μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις, χωρίς να παίζουμε με τα δημόσια οικονομικά»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή 92
Ανδρουλάκης για ραντεβού Μητσοτάκη με αγρότες: Το θέμα αυτό δεν είναι στα χέρια μας, έχουμε τις δικές μας προτάσεις
«Οι προτάσεις μας είναι 7 λεπτά η κιλοβατώρα, για 5 χρόνια, για να υπάρχει χαμηλό κόστος παραγωγής, 5 ευρώ το πάγιο και 120 δόσεις γιατί τα χρέη είναι πολλά»
Επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη στη Δυτική Μακεδονία