Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ο Γιάννης Πλακιωτάκης μιλά για τον κορονοϊό: Φοβήθηκα τις πρώτες μέρες στη ΜΕΘ

Ο Γιάννης Πλακιωτάκης μιλά για τον κορονοϊό: Φοβήθηκα τις πρώτες μέρες στη ΜΕΘ

«Είμαι ευγνώμων, ήμουν σε καλά χέρια». Ο Γιάννης Πλακιωτάκης πήρε χθες (22.12.2020) εξιτήριο από το νοσοκομείο, ύστερα από σχεδόν έναν μήνα που πέρασε στον Ευαγγελισμό, εξαιτίας κορονοϊού και μιας ενδονοσοκομειακής λοίμωξης.

«Είχα υψηλό πυρετό για πολλές μέρες και μου έπεσε και το οξυγόνο» είπε ο Γιάννης Πλακιωτάκης μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (23.12.2020) στην πρωινή εκπομπή του MEGA, περιγράφοντας τα συμπτώματα που του προκάλεσε ο κορονοϊός και γιατί οι γιατροί του αποφάσισαν πως θα ήταν καλύτερο για εκείνον να νοσηλευτεί.

Δεν έκρυψε ότι ανησύχησε όταν μπήκε στην Εντατική και πως τις πρώτες μέρες στη ΜΕΘ, φοβήθηκε. Αλλά όταν πήρε τη θεραπευτική αγωγή και ένιωσε καλύτερα, τότε «πίστεψα ότι πάμε καλύτερα και μπορώ να το ξεπεράσω».

Ο υπουργός Ναυτιλίας έκανε έκκληση σε όλους να προσέχουν και να τηρούν τα μέτρα προφύλαξης. «Κανείς δεν είναι άτρωτος, πρέπει να θρησκευτική ευλάβεια να τηρούμε τα μέτρα» είπε και έστειλε μήνυμα στον κόσμο να εμβολιαστεί. «Πρέπει και τον ιό να νικήσουμε και να ξαναπάρουμε πίσω τις ζωές μας», σημείωσε.

Ο ίδιος, αν και πλέον έχει αντισώματα, θα κάνει το εμβόλιο. «Θα το κάνω όταν έρθει η σειρά μου».

Δείτε πως περιέγραψε τη μάχη με τον κορονοϊό ο Γιάννης Πλακιωτάκης 

  

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις