Πολιτική

Ο Γιάννης Σαρακιώτης παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά παραιτείται από τη θέση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μύλος στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη νέα διάσπαση του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αλλά και την δημιουργία νέας κίνησης από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που σκέφτονται να ανεξαρτητοποιηθούν, καθώς αρκετοί από αυτούς διατηρούσαν άριστες σχέσεις με τον πρώτο πρόεδρο, Στέφανο Κασσελάκη.

Μεταξύ των ονομάτων που κυκλοφορούν για ανεξαρτητοποίηση είναι και αυτό του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σαρακιώτη, ο οποίος ήταν πρώτος σε σταυρούς στη Φθιώτιδα, παρά την βαριά ήττα του κόμματος στο νομό.

Σε επικοινωνία που είχε το LamiaReport σήμερα Κυριακή (10/11/2024) με τον Γιάννη Σαρακιώτη, ο ίδιος ξεκαθάρισε τις προθέσεις του σχετικά με την στάση που θα τηρήσει το επόμενο χρονικό διάστημα.

Αυτή είναι η απρόσκοπτη, όπως τόνισε, άσκηση αντιπολίτευσης, όπως άλλωστε έκανε μέχρι σήμερα, παραμένοντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, όχι όμως και στη θέση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του κόμματος, την οποία θα παραδώσει στον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Θέλω να πιστεύω πως δεν θα έχουμε εντάσεις για το καλώδιο – Δεν χρειάζεται άδεια για να προχωρήσει το έργο»
«Καταρχάς, επειδή είπε ο κύριος Σαμαράς ότι 100 χρόνια η επιστροφή των οστών του Σαμουήλ αποτελεί τον πόθο των Βουλγάρων. Να πούμε ότι τα οστά ανακαλύφθηκαν το 1965»
Παύλος Μαρινάκης
Νέο χτύπημα Σαμαρά κατά της ΝΔ, ανήμερα των γενεθλίων της - «Τους πήρε το ποτάμι, αυτή τη φορά δεν μπορούν να το μπαζώσουν»
Η καυστική συζήτηση με τον Νίκο Τσούτσια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη δημιουργία νέου κόμματος, την ακρίβεια και το «μπάζωμα» μετά την παρέμβασή του για την επιστροφή των οστών του τσάρου Σαμουήλ στη Βουλγαρία
Αντώνης Σαμαράς
265