Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Γιώργος Αυτιάς στο Newsit για την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Εδώ και πολλά χρόνια ο Γιώργος Αυτιάς έχει κερδίσει την «ψήφο εμπιστοσύνης» των τηλεθεατών που τον ακολουθούν σε κάθε τηλεοπτικό κανάλι. Ωστόσο αρκετές φορές έχει ακουστεί και γραφτεί ότι ο γνωστός δημοσιογράφος εγκαταλείπει τη δημοσιογραφία για να κατέβει στον «στίβο» της πολιτικής.

Τις τελευταίες μάλιστα ημέρες έχουν φουντώσει οι φήμες και τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Γιώργος Αυτιάς πρόκειται στις επόμενες Ευρωεκλογές, τον Μάιο του 2014, να είναι υποψήφιος. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτά ο γνωστός δημοσιογράφος δέχτηκε πρόταση από κάποιο κόμμα, την οποία αποδέχτηκε και θα είναι σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο των επόμενων ευρωεκλογών.

Θέλοντας να μάθω τι τελικά ισχύει και αν πραγματικά ο Γιώργος Αυτιάς εγκαταλείπει τη μάχιμη δημοσιογραφία για τον πολιτικό «στίβο» επικοινώνησα μαζί του, γνωρίζοντας μάλιστα πολύ καλά ότι στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχε αρνηθεί πρόταση να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος σε μεγάλο δήμο της χώρας. Στην ερώτησή μου λοιπόν αν ισχύει ότι δέχτηκε πρόταση για τις ευρωεκλογές μου είπε πως πράγματι υπήρξε, αλλά

«Η απάντησή μου στην ευθεία πρόταση ήταν “ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά έχω δύο χρόνια συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ”. Με βάση λοιπόν τα σημερινά δεδομένα και όσο η τηλεόραση, μου δίνει το δικαίωμα να αγκαλιάζω και να απευθύνομαι σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, ανεξάρτητα από το πού ανήκουν, δεν θα μπορούσα να την εγκαταλείψω. Άλλωστε αυτό το διάστημα ο κόσμος έχει ανάγκη την ενημέρωση μακριά από κομματικές ταμπέλες».

Έτσι λοιπόν ο Γιώργος Αυτιάς βάζει τέλος στις φήμες που τον θέλουν να κατεβαίνει στην πολιτική και έχοντας κερδίσει την «ψήφο εμπιστοσύνης» των τηλεθεατών παραμένει από τις επάλξεις του ΣΚΑΪ στη μάχιμη δημοσιογραφία και ενημέρωση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε