Πολιτική

Ο Γιώργος Γραμματικάκης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Η σκέψη της υποψηφιότητας Γραμματικάκη κερδίζει έδαφος τις τελευταίες ώρες καθώς η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων βρίσκεται στην τελική της ευθεία.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η επίσημη προκήρυξη των εκλογών για τις 7 Ιουλίου, μετά την θυροκόλληση του σχετικού διατάγματος στην είσοδο της Βουλής, μοιραία επιταχύνει τις διαδικασίες για την συμπλήρωση των ψηφοδελτίων.

Όπως έχει ήδη αναφέρει το Newsit.gr στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκονται η Έφη Αχτσιόγλου -που σήμερα ανέλαβε καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ– αλλά και ο γραμματέας του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης.

Άλλο ένα πρόσωπο όμως που ακούγεται τις τελευταίες ώρες προκαλεί έκπληξη. Πρόκειται για τον καθηγητή Γιώργο Γραμματικάκη, που από το 2014 και μέχρι τις ευρωεκλογές ήταν ευρωβουλευτής με «το Ποτάμι» και ήταν εκ νέου υποψήφιος, χωρίς ωστόσο να εκλεγεί.

Προς το παρόν δεν υπάρχει πάντως επίσημη επιβεβαίωση ή αντίδραση από τον ίδιο τον κ. Γραμματικάκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Θέλω να πιστεύω πως δεν θα έχουμε εντάσεις για το καλώδιο – Δεν χρειάζεται άδεια για να προχωρήσει το έργο»
«Καταρχάς, επειδή είπε ο κύριος Σαμαράς ότι 100 χρόνια η επιστροφή των οστών του Σαμουήλ αποτελεί τον πόθο των Βουλγάρων. Να πούμε ότι τα οστά ανακαλύφθηκαν το 1965»
Παύλος Μαρινάκης
Νέο χτύπημα Σαμαρά κατά της ΝΔ, ανήμερα των γενεθλίων της - «Τους πήρε το ποτάμι, αυτή τη φορά δεν μπορούν να το μπαζώσουν»
Η καυστική συζήτηση με τον Νίκο Τσούτσια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη δημιουργία νέου κόμματος, την ακρίβεια και το «μπάζωμα» μετά την παρέμβασή του για την επιστροφή των οστών του τσάρου Σαμουήλ στη Βουλγαρία
Αντώνης Σαμαράς
265