Πολιτική

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ για τα ΑΜΕΑ [pics]

Ο πανταχού παρών και τα πάντα ορών διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης βρέθηκε το μεσημέρι στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ για τη στήριξη των παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.

Μαζί με το γιο του Φίλιππο πήγαν στην παλιά Βουλή και έγραψαν ευχές για τα παιδιά που υποφέρουν και τις κρέμασαν στο δέντρο που έστησε η ΟΝΝΕΔ μαζί με την οργάνωση ‘make a wish’.

Μια πραγματικά ανθρώπινη πρωτοβουλία συνέχεια της σωστής κίνησης της κυβέρνησης να άρει το ηλικιακό όριο των 24 ετών για τους δικαιούχους του επιδόματος των ατόμων με ειδικές ανάγκες εν όψη Χριστουγέννων.

onned

onned

onned

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Live η συνάντηση Μητσοτάκη και Μακρόν στο Μέγαρο Μαξίμου και η υπογραφή της νέας αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας – Γαλλίας
«Αν η Τουρκία απειλήσει την Ελλάδα, να ξέρετε ότι θα είμαστε εδώ» ξεκαθάρισε ο Γάλλος πρόεδρος χθες στην πρώτη ημέρα της διήμερης επίσκεψής του στην Αθήνα
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Τασούλας – Μακρόν στο προεδρικό: Οι ιστορικοί δεσμοί των δύο χωρών και η μακρά σχέση φιλίας και συνεργασίας
«Η επίσκεψη Μακρόν σηματοδοτεί ταυτόχρονα την επέκταση και τη διεύρυνση αυτών των σχέσεων προς όφελος όχι μόνο των δύο λαών, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης»
Κωνσταντίνος Τασούλας και Εμανουέλ Μακρόν