Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει: Πώς ο Ξυδάκης εξομοίωσε Πολάκη, Λαλιώτη και Ζαχόπουλο

Ξυδάκης για Λαλιώτη

Να στηρίξει Πολάκη ήθελε ο Ξυδάκης και έκανε αναφορές σε Λαλιώτη και Ζαχόπουλο, χαρακτηρίζοντάς τους όλους θύματα δολοφονίας χαρακτήρων”.

Να στηρίξει τον Παύλο Πολάκη για την υπόθεση του δανείου των 100.000 ευρώ από την Attica Bank ήθελε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, αλλά μιάς και είναι “του συρμού” οι “διευρύνσεις” έκανε ονομαστικές αναφορές στον Κώστα Λαλιώτη και στο πρώην γενικό γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμό Χρήστο Ζαχόπουλο της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, μιλώντας για θύματα «δολοφονιών χαρακτήρα» από μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η αναφορά που έκανε ο Νίκος Ξυδάκης στους Κώστα Λαλιώτη και Χρήστο Ζαχόπουλο έγινε κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια νομοσχεδίου του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και ενώ είχε φουντώσει η πολιτική αντιπαράθεση σε σχέση με τις διευρύνσεις στην κεντροαριστερά αλλά και το θέμα Πολάκη.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης απέδωσε το θέμα του δανείου των 100.000 ευρώ από την Attica Bank που πήρε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σε μια «δολοφονία χαρακτήρων».

Υποστήριξε δε πως το φαινόμενο αυτό δεν είναι πρωτοφανές στην πολιτική ζωή του τόπου λέγοντας «ποιος δεν θυμάται τη “δολοφονία χαρακτήρα” που είχε γίνει στον Κώστα Λαλιώτη από τον Μάκη Ψωμιάδη μέσα από την εφημερίδα του το “Όνομα”, όσο και μετά τη “δολοφονία χαρακτήρα” που έγινε στο Χρήστο Ζαχόπουλο με πρωταγωνιστή την ίδια εφημερίδα που σήμερα “δολοφονεί” τον Πολάκη…».

Οι δύο ονομαστικές αναφορές που επέλεξε να κάνει ο Νίκος Ξυδάκης, σχολιάστηκαν και ερμηνεύτηκαν ποικιλοτρόπως από τους παριστάμενους βουλευτές στην Ολομέλεια.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις