Κυριακή, 5 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ο Κασσελάκης στη Μακρόνησο και ο Αποστολάκης σε ρόλο βαρκάρη

Ο Κασσελάκης στη Μακρόνησο και ο Αποστολάκης σε ρόλο βαρκάρη

Μια εμφάνιση έκπληξη είχε το βίντεο που ανέβασε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης από τη Μακρόνησο.
Ο Στέφανος Κασσελάκης στο βίντεο περιηγείται στη Μακρόνησο, τόπο βασανιστηρίων χιλιάδων αριστερών μετά τον Εμφύλιο στη χώρα μας.
Των Αριστερών που «στάθηκαν ο ένας δίπλα στον άλλον, οραματίστηκαν έναν κόσμο στον οποίο όλοι θα έχουν μερίδιο στο φως», τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης και κάνει αναφορά στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτό πρέπει να κάνουμε κι εμείς σήμερα. Οι εκλογές είναι μία ανταγωνιστική διαδικασία. Αυτό μας κάνει πολλές φορές να ξεχνάμε ποιοι είμαστε, από πού ερχόμαστε και τι θέλουμε να πετύχουμε. Συλλογικά ως κόμμα και όχι ατομικά ως υποψήφιοι. Γιατί το συλλογικό είναι πιο μεγάλο από τον καθένα μόνο του. Γι’ αυτό θα είμαστε όλοι μαζί», λέει χαρακτηριστικά.
Κάπου εκεί στο πλάνο μπαίνει και ο ναύαρχος εν αποστρατεία και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, ο οποίος με μαύρο μπλουζάκι και κόκκινη σαλοπέτα, σφίγγει το χέρι του κ. Κασσελάκη.

Μια κίνηση που μόνο τυχαία δεν ήταν καθώς αφήνει να εννοηθεί πως ο Ευάγγελος Αποστολάκης στηρίζει την υποψήφιότητά του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήταν αυτός που μετέφερε στη Μακρόνησο τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με τη βάρκα του.

Να θυμίσουμε πως ο κ. Αποστολάκης είχε χαρακτηρίσει δημόσια «καλή υποψηφιότητα» εκείνη της Έφης Αχτσιόγλου, ωστόσο αργότερα είχε σχολιάσει ότι «η υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία μπορεί και αυτή να αποτελέσει μια πολύ καλή πρόταση για την κεντροαριστερά. Πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο με καινοτόμες ιδέες και μεγάλη επιστημονική κατάρτιση. Κάθε υποψήφιος που προτάσσει ένα αξιόλογο και φρέσκο πρόγραμμα που απηχεί την κοινωνία και τις ανάγκες της μπορεί να αποτελέσει δυναμικό κεφάλαιο για έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ του μέλλοντος».

Από την άλλη ο κ.Αποστολάκης είχε διαφωνήσει ανοικτά με την πρόταση Κασσελάκη για κατάργηση της υποχρεωτικότητας της στρατιωτικής θητείας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν έχει νόημα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή με την κατάσταση που είμαστε».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις