Πολιτική

Ο Κεγκέρογλου “τρολάρει” τη ΝΔ: “Καλώς τα παιδιά…”

«Καλώς τα παιδιά…». Με αυτή την φράση ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ Βασίλης Κεγκέρογλου «τρόλαρε» από την Ολομέλεια της Βουλής του βουλευτές της ΝΔ και την απόφαση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ψηφίσει την τροπολογία που θα φέρει η κυβέρνηση για μείωση του ΦΠΑ στα νησιά.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου είπε συγκεκριμένα: «Ενώ όλες οι πολιτικές δυνάμεις είχαν ταχθεί υπέρ της διάταξης για το κοινωνικό μέρισμα, μετά κάποια κόμματα πήραν άλλη θέση, με το σκεπτικό ότι διεξήχθη ονομαστική ψηφοφορία και επειδή δεν ήταν σύμφωνοι οι εταίροι. Σήμερα, με μεγάλη έκπληξη άκουσα από το βήμα τον κ. Αθανασίου, αλλά και ο κ. Κικίλιας ανακοίνωσε, ότι η ΝΔ θα ψηφίσει την τροπολογία, εφόσον έρθει, για την αναστολή της κατάργησης του ΦΠΑ στα νησιά. Και ερωτώ αφού πω: καλώς τα, τα παιδιά! Σήμερα, δεν ισχύει το κώλυμα της ονομαστικής για το θέμα αυτό; Δεν ισχύει η μη συμφωνία με τους εταίρους τώρα; Μαθαίνουμε ότι οι βουλευτές, οι νησιώτες, είπαν όχι άλλο, δεν θα μπορούμε να πάμε στα νησιά και θα πάθουμε ότι και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Πως θα κάνουμε Χριστούγεννα; Και άλλαξε θέση η ΝΔ χωρίς να αρθούν τα αίτια για τα οποία μας μιλούσε χθες; Οποίος λαϊκισμός!»

Ο κ. Κεγκέρογλου ενημέρωσε τη Βουλή ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη κατέθεσε σήμερα τροπολογία, όχι για αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά, αλλά για την επαναφορά του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Αυτό που έγινε στη Θεσσαλονίκη δεν πρέπει να ξεχαστεί»
Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε σε συνέντευξή για την ακρίβεια, την εξωτερική πολιτική, τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Αλέξη Τσίπρα, στην κριτική που διατυπώνεται από τον Αντώνη Σαμαρά και για θέματα εσωτερικής ασφάλειας
Παύλος Μαρινάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Απέναντι στην τρομοκρατία δεν χωρούν ούτε αστερίσκοι ούτε συμψηφισμοί
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στο ΝΑΤΟ λέγοντας πως: «Σε ένα περιβάλλον αυξημένης γεωπολιτικής αβεβαιότητας, η Ελλάδα παραμένει ένας σταθερός και αξιόπιστος σύμμαχος χωρίς να υποχωρεί από τις εθνικές της θέσεις»
Κυριάκος Μητσοτάκης 32