Πολιτική

Ο κορονοϊός… «έκοψε» τις χειραψίες! Ο “άλλος” χαιρετισμός Μητσοτάκη με τον αντιπρόεδρο της ΕΤΕπ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια άλλη εικόνα απ’ αυτή που έχουμε συνηθίσει είδαμε το πρωί της Παρασκευής (06.03.2020) στο Μαξίμου, όπου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχτηκε τον αντιπρόεδρο της ΕΤΕπ, Άντριου ΜακΝτάουελ. Ο κορονοϊός φαίνεται πως αλλάζει όσα ξέρουμε.

Οι χειραψίες φαίνεται ότι… κόβονται στο Μαξίμου, αφού ο κορονοϊός αλλάζει τις συνήθειες σε ό,τι αφορά στις επαφές. Τόσο οι ελληνικές αρχές όσο και οι παγκόσμιες κάνουν εκκλήσεις για ατομική ευθύνη των πολιτών. Δεν θα μπορούσε λοιπόν εξαίρεση να είναι ο πρωθυπουργός.

Θέλοντας να στείλει… μήνυμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδεχόμενος τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Άντριου ΜακΝτάουελ, στο Μαξίμου, δεν τον χαιρέτισε δια χειραψίας, αλλά με… γροθιά και… αγκωνιά, θυμίζοντας κάτι από NBA.

mitsotakis mcdowell mitsotakis mcdowell

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για συνέντευξη Τσίπρα: «Η δεύτερη φορά δεν θα είναι αλλιώς, θα είναι επιστροφή στις περιπέτειες»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό ότι υπόσχεται παροχές αγνοώντας τους δημοσιονομικούς κανόνες και ζητά καθαρές απαντήσεις για τα «6 δισ.»
Παύλος Μαρινάκης 12
Αλέξης Τσίπρας: «Αν χρειαστεί, δεύτερες εκλογές για καθαρή εντολή» – «Ρεζερβέ θέσεις δεν υπάρχουν για κανέναν»
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ «μάζεψε» τις τοποθετήσεις στελεχών του κόμματος περί φορολόγησης του πλούτου, ξεκαθαρίζοντας ότι η αναδιανομή δεν θα γίνει «με τη φορολόγηση της πισίνας», αλλά μέσω ειδικής εισφοράς για το 1% των πολύ πλούσιων και τις μεγάλες επιχειρήσεις
Αλέξης Τσίπρας
51