Πολιτική

Ο κορονοϊός… «έκοψε» τις χειραψίες! Ο “άλλος” χαιρετισμός Μητσοτάκη με τον αντιπρόεδρο της ΕΤΕπ

Μια άλλη εικόνα απ’ αυτή που έχουμε συνηθίσει είδαμε το πρωί της Παρασκευής (06.03.2020) στο Μαξίμου, όπου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχτηκε τον αντιπρόεδρο της ΕΤΕπ, Άντριου ΜακΝτάουελ. Ο κορονοϊός φαίνεται πως αλλάζει όσα ξέρουμε.

Οι χειραψίες φαίνεται ότι… κόβονται στο Μαξίμου, αφού ο κορονοϊός αλλάζει τις συνήθειες σε ό,τι αφορά στις επαφές. Τόσο οι ελληνικές αρχές όσο και οι παγκόσμιες κάνουν εκκλήσεις για ατομική ευθύνη των πολιτών. Δεν θα μπορούσε λοιπόν εξαίρεση να είναι ο πρωθυπουργός.

Θέλοντας να στείλει… μήνυμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδεχόμενος τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Άντριου ΜακΝτάουελ, στο Μαξίμου, δεν τον χαιρέτισε δια χειραψίας, αλλά με… γροθιά και… αγκωνιά, θυμίζοντας κάτι από NBA.

mitsotakis mcdowell mitsotakis mcdowell

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το πρώτο απόσπασμα από την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα: Το δημοψήφισμα ήταν δική μου απόφαση, ξέχασα ακόμα και τα γενέθλια του παιδιού μου
«Ήξερα πως έπρεπε να περάσω μέσα από ναρκοπέδιο, αν ήθελα να δώσω αίσιο τέλος στην Οδύσσεια αυτής της Ελλάδας, να την οδηγήσω στην Ιθάκη της»
Αλέξης Τσίπρας 55
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Σε τροχιά «απογείωσης» οι ελληνοαμερικανικές συνεργασίες – Προανήγγειλε επίσκεψη του Ρούμπιο στην Αθήνα
Η Αμερικανίδα πρέσβης στην Ελλάδα μίλησε για «απογείωση» των διμερών συνεργασιών και γνωστοποίησε ότι ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Μάρκο Ρούμπιο, θα επισκεφθεί σύντομα την Αθήνα
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοιλ 12