Πολιτική

Ο κορονοϊός έβαλε το… skype στη Βουλή – Άρχισαν οι τηλεσυνεδριάσεις

Ποδαρικό στις τηλεσυνεδριάσεις έκανε η κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Κοινωνικών Υποθέσεων και Οικονομικών κατά την οποία άρχισε η επεξεργασία μιας ακόμα Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, που είχε εκδοθεί με αποφάσεις της Κυβέρνησης που αφορούσαν την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Στην συζήτηση επί της αρχής της Κυρώσεως, εκτός των παρόντων στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, συμμετέχουν μέσω skype από τα γραφεία τους και άλλοι 25 βουλευτές που μπορούν να εγγραφούν και να τοποθετηθούν, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια γενική… πρόβα, καθώς οι “τηλεσυνεδριάσεις” βουλευτών, έχει ανακοινωθεί ότι θα επεκταθούν και στις συνεδριάσεις της Ολομέλειας κατά την άσκηση του νομοθετικού έργου, προκειμένου να μπορεί να συμμετέχει μεγαλύτερος αριθμός βουλευτών πάνω από τους 60, που σύμφωνα με τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής είναι ο αριθμός ασφαλείας βουλευτών, που μπορούν να είναι ταυτόχρονα στο βουλευτήριο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μακρόν, Μητσοτάκης και Χριστοδουλίδης στέλνουν μήνυμα ευρωπαϊκής στήριξης στην Κύπρο
Εκτός από την Ελλάδα, τη Γαλλία και τη Βρετανία (οι βάσεις της οποίας είναι στόχος drones), τις τελευταίες ημέρες, με ναυτικές και αεροπορικές δυνάμεις, ενισχύουν την Κύπρο και η Ιταλία, η Ισπανία και η Ολλανδία
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Εμανουέλ Μακρόν
Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε το νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και μοίρασε τριαντάφυλλα στις γυναίκες
«Τις γυναίκες τις σεβόμαστε, τις φροντίζουμε όσο μπορούμε, όπως μας φροντίζουν και αυτές, τις προστατεύουμε, δεν τις φερόμαστε ποτέ άσχημα και εκτιμούμε όσα κάνουν για μας», είπε μεταξύ άλλων
Άδωνις Γεωργιάδης 7