Πολιτική

Ο Κώστας Καραμανλής με τη Νατάσα Παζαΐτη απολαμβάνουν το δείπνο τους σε ταβέρνα στην Εύβοια

Ο πρώην πρωθυπουργός και η σύζυγός του βρίσκονται για λίγες ημέρες στην Αιδηψό

Στην Εύβοια και συγκεκριμένα στην Αιδηψό βρίσκονται από το πρωί του Σαββάτου (15/02/2025) ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και η σύζυγός του Νατάσα Παζαΐτη.

Ο Κώστας Καραμανλής και η Παζαΐτη σύμφωνα με το evia online έφτασαν το Σάββατο (15/02/2025) το πρωί στην Εύβοια, για παραμονή τις επόμενες ημέρες σε πολύ γνωστό εμβληματικό ξενοδοχείο που φημίζεται για τα ιαματικά λουτρά στην περιοχή της Αιδηψού.

Ο πρώην πρωθυπουργός το πρωί του Σαββάτου (15/02/2024) έκανε βόλτα στην πόλη της Αιδηψού, ενώ το βράδυ βρέθηκε σε γνωστή ταβέρνα στον Άγιο Γεώργιο Αιδηψού μαζί με τη σύζυγό του.

Μάλιστα αρκετοί ήταν εκείνοι που τον χαιρέτησαν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Υπάρχουν μπαχαλάκηδες με γραβάτα στη Βουλή – «Απάντηση» σε Δένδια – «Άδικη η κριτική από Σαμαρά και Καραμανλή»
«Δεν θυμάμαι ποτέ ξανά πολιτικός αρχηγός να έχει πει συναδέλφους του στη Βουλή και αναφέρομαι στην κυρία Κωνσταντοπούλου, “δολοφόνους", ότι τα χέρια σας είναι βαμμένα με αίμα, κηφήνες»
Κατερίνα Σερέτη, Παύλος Μαρινάκης
33
Μαρκόπουλος για επεισόδια στη Νίκαια: Ηθικά υπεύθυνος ο Παπανικολάου, υπήρξε απόπειρα λιντσαρίσματος του Γεωργιάδη
Ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε «αμυντική» τη στάση της αστυνομίας και άφησε αιχμές για τον πρόεδρο των εργαζομένων γιατρών του νοσοκομείου, καταγγέλλοντας «χουλιγκανισμό» και «υποκινούμενη ένταση»
Μαρκόπουλος 8
Θανάσης Κοντογεώργης για δημοσκοπήσεις: «Υπάρχει κοινό 38% με 40% που ζητά σταθερότητα και περιμένει»
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ σχολίασε τη μέτρηση της Metron Analysis, επισημαίνοντας ότι η κυβερνητική πολιτική «απευθύνεται σε όλους» και επαναλαμβάνοντας πως στόχος της Νέας Δημοκρατίας παραμένει η αυτοδυναμία
Θανάσης Κοντογεώργης 5