Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Κώστας Καραμανλής προλόγισε το βιβλίο του Γιώργου Χαρβαλιά

Ο Κώστας Καραμανλής προλόγισε το βιβλίο του Γιώργου Χαρβαλιά

Το βιβλίο «Γιαβόλ! Αίμα, Λήθη και Υποτέλεια» του δημοσιογράφου Γιώργου Χαρβαλιά προλόγισε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, στην παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στο Πολεμικό Μουσείο το βράδυ της Δευτέρας (20.03.2023).

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε πλήθος προσωπικοτήτων του πολιτικού, επιχειρηματικού και επιστημονικού κόσμου, καθώς και ο εκπρόσωπος του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης Γερμανικών Οφειλών.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος είχε θερμή χειραψία με τον Κώστα Καραμανλή, η εισαγγελέας Βασιλική Θάνου, ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο Νικήτης Κακλαμάνης και ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Για το βιβλίο μίλησαν οι:

– Προκόπης Παυλόπουλος, τέως Πρόεδρος της ∆ημοκρατίας και ακαδημαϊκός.-Στέλιος Περράκης, ομότιμος καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, πρώην μόνιμος αντιπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης και πληρεξούσιος στο ∆ιεθνές ∆ικαστήριο για την υπόθεση Γερμανία κατά Ιταλίας, Ελλάδα παρεμβαίνουσα.

– Ιωάννης Μάζης, ομότιμος καθηγητής γεωπολιτικής του ΕΚΠΑ.

– Άρης Ραδιόπουλος, διπλωμάτης και συγγραφέας του βιβλίου Η διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών.

– Χριστίνα Σταμούλη, δικηγόρος και διαχειρίστρια του «ΑΙΕΣ-Αρχείο Ι.Ε. Σταμούλη» για την υποστήριξη της Υπόθεσης του ∆ιστόμου.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις