Ο Κουτσούμπας στα εγκαίνια της έκθεσης του Γιώργη Βαρλάμου
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα παρευρεθεί στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής, που διοργανώνει η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ, στο πλαίσιο των 100 χρόνων του ΚΚΕ, τιμώντας το μεγάλο κομμουνιστή ζωγράφο - χαράκτη Γιώργη Βαρλάμο, στο Βυζαντινό Μουσείο, στην Αθήνα, με θέμα "Τ' αγριολούλουδα του Βαρλάμου", την Παρασκευή 15 Δεκέμβρη στις 7μμ.
Το μέλος της Γραμματείας της Πανελλήνιας Επιτροπής των Μπλόκων, κάνει λόγο για «μια συνειδητή απόφαση που έχει να κάνει με την ανάγκη μου να παραμείνω πιστός στα πιστεύω μου και τις αξίες μου»
Υποστήριξε ότι η μεγάλη αλλαγή των τελευταίων ετών είναι πως πλέον η Αθήνα έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και η Άγκυρα καλείται να αντιδρά στις ελληνικές πρωτοβουλίες
«Στη ΔΕΘ θα παρουσιάσουμε τους άξονες της οικονομικής πολιτικής για το 2027 και τον Οδικό Χάρτη της πατρίδας μας προς το 2030» τόνισε στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο πρωθυπουργός