Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Κουρουμπλής και οι σαμουράι! “ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είμαστε ομάδα αυτοκτονίας”

Ο Κουρουμπλής και οι σαμουράι! “ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είμαστε ομάδα αυτοκτονίας”

Η Άνοίξη φαίνεται πως έχει επηρεάσει και τους πολιτικούς… με τον υπουργό Ναυτιλίας να δηλώνει ότι οι βουλευτές της κυβέρνησης είναι… σαμουράι! Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, δήλωσε επίσης, ότι η κυβέρνηση είναι ομάδα αυτοκτονίας και θα μείνει στην εξουσία μέχρι το 2019 ενώ θα κερδίσει και τις επόμενες εκλογές.

Ο υπουργός Ναυτιλίας μιλώντας στα “parapolitika 90,1” ανέφερε ότι “Ελήφθησαν τόσα πολλά μέτρα που πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια”. Μάλιστα, χαρακτήρισε ακατανόητο τον τρόπο που αντιμετωπίζουν την χώρα μας οι δανειστές.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση βάζει “χέρι” στην Τουρκία για τις προκλήσεις

Ο ίδιος τόνισε ότι μέχρι το 2019, η κυβέρνηση θα έχει καταφέρει απίστευτα πράγματα και ο λαός θα τα εκτιμήσει. Ον ίδιος υποστήριξε ότι τα μέτρα που θα έρθουν στη Βουλή θα ψηφιστούν χωρίς απώλειες και εκτίμησε ότι δεν θα εκφράσει αντιρρήσεις ούτε ο Νίκος Φίλης, ο οποίος πριν λίγες μέρες τα είχε χώσει τόσο στην κυβέρνηση όσο και στον Πάνο Καμμένο.

“Οι αποστασίες τελείωσαν. Είμαστε όλοι μαζί -η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και η ΚΟ των ΑΝΕΛ- ομάδα αυτοκτονίας και θα πάμε έως το 2019. Και θα τις πάρουμε και τις εκλογές τότε. Οι βουλευτές της κυβέρνησης είναι σαμουράι” είπε χαρακτηριστικά

Εμ-Φίλη-ος στον ΣΥΡΙΖΑ! Φίλης κατά Τσίπρα: Τι μπαρούφες είναι αυτές;

“Ο Καμμένος μας φέρθηκε εξαιρετικά” δήλωσε αναφερόμενος στην συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. “Μέσα στο υπουργικό συμβούλιο ο Καμμένος είπε ότι μαζί ανεβήκαμε μαζί θα πέσουμε” αποκάλυψε.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στα προσωρινά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που δείχνουν ύφεση την ίδια ώρα πρωθυπουργός έβλεπε οικονομική άνοιξη. “Η ανάπτυξη για την οποία μίλησε ο πρωθυπουργός αφορά το 2017” τόνισε.

Φίλης: Έκραξε τον Καμμένο αλλά μπήκε στην Επιτροπή Εξοπλιστικών

Για την προκλητικότητα των Τούρκων ο κ. Κουρουμπλής είπε ότι η Τουρκία είναι σε νευρική κατάσταση λόγω δημοψηφίσματος αλλά δεν συμφέρει την Ελλάδα να υπάρχει ένταση μιας και… έρχεται καλοκαίρι!

“Δεν νομίζω ότι θα επιχειρήσουν οι Τούρκοι θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο” υποστήριξε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε