Πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε στο Tik Tok – «Θα είμαι εδώ να ρωτάτε και να κρίνετε»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε στο Tik Tok, μια πλατφόρμα επικοινωνίας που χρησιμοποιούσε πολύ ενεργά ήδη από τις εκλογές του Μαΐου για να έρθει πιο κοντά με τους πολίτες. Μετά την πολύμηνη… απουσία του, είπε ότι «θα είμαι εδώ να με ρωτάτε, να απαντώ και εσείς να με κρίνετε».

Τελευταίο βίντεο που ανέβασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Tik Tok ήταν στις 8 Ιουλίου, ωστόσο τώρα ο πρωθυπουργός δήλωσε την επιστροφή του και έδωσε το βήμα στους πολίτες να τον ρωτήσουν ό,τι θέλουν ώστε εκείνος να απαντάει.

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξήγησε γιατί δεν βγήκε να μιλήσει στους πολίτες εν μέσω καταστροφών το καλοκαίρι με πλημμύρες και φωτιές, ομολογώντας πως αυτό μπορεί να ήταν και λάθος.

Δείτε το βίντεο:

@kyriakosmitsotakis_

Έχουμε να τα πούμε καιρό.

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Αναλυτικά όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο νέο του βίντεο στο Tik Tok:

«Έχουμε να τα πούμε καιρό και δεν έπρεπε. Πιστεύω ότι έπρεπε να είχα βγει και σε αυτή την πλατφόρμα να μιλήσω για τις πλημμύρες και τις πυρκαγιές. Για όλα όσα κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε τους τελευταίους μήνες.

Δεν το έκανα γιατί όσο καιρό είμαι στο TikTok το έχω συνδέσει και με πιο χαρούμενες στιγμές. Πιστεύω ότι τελικά αυτό ήταν λάθος.

Γιατί είμαι σίγουρος ότι έχετε ακούσει πολλά, ότι έχετε πολλές απορίες, ότι αισθανθήκατε την ανάγκη να πείτε “Καλά τι γίνεται εδώ πέρα; Τι κάνουν αυτοί; Πώς τα αντιμετωπίζουν όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν;”.

Και ταυτόχρονα είμαι σίγουρος ότι ακούγατε πράγματα που εγώ ο ίδιος ξέρω ότι δεν ισχύουν. Και δεν ήμουν εδώ πέρα να σας απαντήσω ειλικρινά για το τι είναι αλήθεια και τι δεν είναι.

Γι’ αυτό επιστρέφω και θα είμαι τακτικά εδώ και να σας λέω όσο καλύτερα μπορώ, με τα δικά μου λόγια τι ακριβώς συμβαίνει.

Και ξέρω ότι κάποιοι από εσάς μπορεί να βλέπετε το βίντεο και να βγάζετε φλύκταινες. Ας κάνουμε μια προσπάθεια, αυτόν τον θυμό που έχετε να τον μετατρέψουμε τουλάχιστον σε έναν δημιουργικό διάλογο.

Να μου κάνετε ερωτήσεις, αφήστε με να απαντήσω και μετά να κρίνετε τις απαντήσεις μου και να τοποθετηθείτε εκ των υστέρων».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πιο δημοφιλή
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στις ΗΠΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Επενδύσεις και Κυπριακό στην ατζέντα – Με μηνύματα προς την Τουρκία η ομιλία στον ΟΗΕ
Ο Μητσοτάκης θα υπογραμμίσει ότι η Ελλάδα αποτελεί ασφαλή και φιλόξενη χώρα εγκατάστασης των περιφερειακών δραστηριοτήτων διεθνών εταιρειών, με ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς για τα στελέχη τους
Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΑΣΟΚ κατά ΝΔ: Ο Μπελέρης εκθειάζει τον Κασιδιάρη και ο Μπεκίρης από το γραφείο Μητσοτάκη συναντήθηκε με συνομιλητή του
Το ΠΑΣΟΚ ζητά από την κυβέρνηση να πάρει ξεκάθαρη θέση και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να αποδοκιμάσει δημοσίως τον ευρωβουλευτή της Φρέντι Μπελέρη
Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Φρέντι Μπελέρης
Παύλος Μαρινάκης: «Προφανώς και μας καλύπτουν οι εξηγήσεις Πλεύρη για την υπόθεση Μαζωνάκη» – Δεν ζητάμε άδεια για μείωση ΕΦΚ
Ο Παύλος Μαρινάκης απέρριψε την ερμηνεία ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε πως απαιτείται ευρωπαϊκή άδεια για τη μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα
Παύλος Μαρινάκης
ΕΛΑΣ: Οι 231 φάκελοι που χαλούν την κυβερνητική φιέστα για το MedWatch
Η παρουσίαση του νέου συστήματος τεχνητής νοημοσύνης έφερε στο προσκήνιο τα κενά των ελέγχων στις δομές υγείας - Στο στόχαστρο οι αρμόδιες υπηρεσίες, η Εθνική Αρχή Διαφάνειας και οι πολιτικές ευθύνες
Αλέξης Τσίπρας 5