Πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε τηλέφωνο το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι που παντρεύτηκε στη Νέα Σμύρνη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού στην Ελλάδα είναι γεγονός καθώς ο Σταύρος Γαβριλιάδης και ο Δημήτρης Ελευσινιώτης παντρεύτηκαν στο Δημαρχείο της Νέας Σμύρνης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τηλεφώνησε μετά το γάμο για να δώσει τις ευχές του.

Οι δύο άντρες είναι μαζί περισσότερα από 20 χρόνια και έχουν τρία παιδιά. Μάλιστα, την ημέρα που έγινε η ψηφοφορία για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ήταν στη Βουλή και χειροκροτούσαν από τα θεωρεία. Σήμερα (3/3/24) όταν το όνειρό τους έγινε πραγματικότητα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με το ζευγάρι μετά την τελετή του γάμου, για να του δώσει συγχαρητήρια αλλά και τις ευχές του.

Ο γάμος που έγινε στη Νέα Σμύρνη, είχε δημοσιευτεί σε αγγελία στις 16 Φεβρουαρίου, μια ημέρα μετά τη ψήφιση του νομοσχεδίου στη Βουλή το οποίο έλαβε 175 θετικές ψήφους, τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Μιλώντας στο Antivirus, o Σταύρος Γαβριλιάδης μίλησε για την επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, τον οποίο και ευχαρίστησε για το τηλεφώνημα, αλλά και για το ότι «πέρασε έναν νόμο που έχει θετικό αντίκτυπο τόσο στη ζωή μας όσο και στη ζωή των παιδιών μας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεραπετρίτης, Διαμαντοπούλου και Χριστοδουλάκης διαψεύδουν δημοσίευμα περί δείπνου για «συγκυβέρνηση παραγραφής» – «Εξόφθαλμα ψεύδη και συκοφαντίες»
Για ψευδές δημοσίευμα κάνουν λόγο ο υπουργός Εξωτερικών και η υπεύθυνη του Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ ενώ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έστειλε εξώδικο σε σάιτ για το ίδιο δημοσίευμα
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης, η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Μανώλης Χριστοδουλάκη
Κυριάκος Μητσοτάκης για τις φωτιές: Έχουμε επενδύσει στην Πολιτική Προστασία αλλά υπάρχουν στιγμές που η φύση ξεπερνά κάθε ανθρώπινο σχεδιασμό
«Θέλω να εκφράσω την απεριόριστη ευγνωμοσύνη μου στις γυναίκες και τους άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος, στους εθελοντές και σε όλους όσοι δίνουν μια μάχη που πολλές φορές ξεπερνά τα όρια του ανθρώπινου»
Κυριάκος Μητσοτάκης 64
ΠΑΣΟΚ και ΕΛΑΣ συγκρούονται για χρέη και χορηγούς με φόντο την πολιτική κυριαρχία στην Κεντροαριστερά
Τα δάνεια της Χαριλάου Τρικούπη και οι υπαινιγμοί για τη χρηματοδότηση του κόμματος Τσίπρα μετατρέπονται σε όπλα μιας ευρύτερης μάχης για την πρωτοκαθεδρία στον προοδευτικό χώρο
Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Ανδρουλάκης 15
Φωτιά στο Πόρτο Γερμανό: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας – Ενημερώθηκε για τα πύρινα μέτωπα
Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την εμπιστοσύνη του και τη στήριξή του στις γυναίκες και τους άντρες του Πυροσβεστικού Σώματος και των υπόλοιπων σωμάτων ασφαλείας και υπηρεσιών που δίνουν τη μάχη με τις φωτιές σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας 5