Πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στη Θεσσαλονίκη, δέχτηκε ευχές για τον γιό του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στον ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε σήμερα (21.05.2024) το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και παρακολούθησε την θεία λειτουργία λόγω της ημέρας. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε με πολίτες οι οποίοι του ευχήθηκαν και για την ονομαστική εορτή του γιου του Κωνσταντίνου. 

Ο πρωθυπουργός βρίσκεται για δεύτερο 24ωρο στην Θεσσαλονίκη και σήμερα συνεχίζοντας την περιοδεία του θα μεταβεί στο Βελβεντό και στα Σέρβια.

Το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την πόλη της Κοζάνης και στις 18:00 ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Φλώρινα και στη συνέχεια στην Καστοριά.

Δείτε φωτογραφίες

kyriakos ekklisia kyriakos ekklisia kyriakos ekklisia

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Kυριάκος Μητσοτάκης: 13 νέες απάτητες παραλίες από τη Λήμνο έως την Κρήτη και τη Λευκάδα – Το μήνυμα για την Ημέρα της Μητέρας και η αναφορά στη Μαρίκα Μητσοτάκη
Ο πρωθυπουργός αναφέρεται στο νέο πλαίσιο για ΑΠΕ και την πρόωρη αποπληρωμή χρέους 6,9 δισ. ευρώ, τις γεωπολιτικές επαφές στον Περσικό Κόλπο, τις συμφωνίες για Τεχνητή Νοημοσύνη και τις «Απάτητες Παραλίες»
Κυριάκος Μητσοτάκης 21