Πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο ΔΣ και Πρόεδρο της Microsoft, Μπραντ Σμιθ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι επενδύσεις της Microsoft στην Ελλάδα ήταν μεταξύ άλλων το αντικείμενο της συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αντιπρόεδρο ΔΣ και Πρόεδρο της Microsoft, Μπραντ Σμιθ, στο περιθώριο της 28ης Διάσκεψης του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή (COP28), στο Ντουμπάι.

Στην συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Μπραντ Σμιθ, συζητήθηκε η πρόοδος της επένδυσης για το Data Center της Microsoft στην Ελλάδα, μαζί με το εθνικό σχέδιο ψηφιακού μετασχηματισμού και τον οδικό χάρτη της κυβέρνησης για την τεχνητή νοημοσύνη.

Ο Πρωθυπουργός τον ενημέρωσε επίσης για τη σύσταση Συμβουλευτικής Επιτροπής για την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το ΥΠΕΞ καταδικάζει τις απειλές των Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα: «Αναγνωρίζουμε τον καθοριστικό ρόλο του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας»
«Η προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών της ναυσιπλοΐας, παραμένει θεμελιώδης προτεραιότητα» αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ
ΥΠΕΞ
Μητσοτάκης από Γρεβενά για τον Ε65: «Η Ελλάδα των ημιτελών έργων ανήκει στο παρελθόν, απαντάμε με την αλήθεια των αποτελεσμάτων»
Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τον νέο αυτοκινητόδρομο σύμβολο της «Ελλάδας μιας νέας εποχής» και επιτέθηκε στην αντιπολίτευση: «Τους αφήνουμε στο χθες»
Μητσοτάκης, Ε65
92
«Βραχυκύκλωμα» στο ΠΑΣΟΚ μετά τη στροφή Τσίπρα για τα μη κρατικά πανεπιστήμια: Οι αντικρουόμενες γραμμές Καρχιμάκη και Γιαννακοπούλου και το «άδειασμα» στον Δουδωνή
«Θα καταργήσουμε τον νόμο Πιερρακάκη και θα φτιάξουμε έναν νέο νόμο-πλαίσιο» - «Δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα»
Καρχιμάκης, Γιαννακοπούλου, Δουδωνής
Πέτσας: «Πάντα υπάρχει δυνατότητα προσέγγισης με Σαμαρά και Καραμανλή» – «Ξεκάθαρα δεύτερος ο Τσίπρας στις εκλογές»
Ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε εφικτό τον στόχο της αυτοδυναμίας, απορρίπτοντας τα σενάρια κυβερνήσεων συνεργασίας, και εκτίμησε ότι «το ΠΑΣΟΚ έχασε το τρένο»
Καραμανλής και Σαμαράς