Πολιτική

Ο Λεβέντης κουνάει την… κατσούνα στον Τσίπρα!

 Να μην κρύβεται πίσω από την κουρτίνα καλεί τον Αλέξη Τσίπρα η Ένωση Κεντρώων, ζητώντας από τον πρωθυπουργό να ξεκινήσει αμέσως διάλογο με τους αγρότες και τους ελεύθερους επαγγελματίες γιατι "με τα ψέματα δίχασε την Ελλάδα".

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων:

“Η κυβέρνηση θα πρέπει να ασκήσει ουσιαστική πολιτική, σκύβοντας πάνω από τα προβλήματα των διαφόρων κοινωνικών ομάδων και όχι ποντάροντας στην κόπωση όλων εκείνων που βρίσκονται στους δρόμους. Η Ένωση Κεντρώων καλεί τον κ. Τσίπρα να μην κρύβεται πίσω από την κουρτίνα και να ξεκινήσει αμέσως τον διάλογο με τους αγρότες και τους ελεύθερους επαγγελματίες γιατί με τα ψέματα του δίχασε τους Έλληνες. Οι πολίτες αυτής της χώρας δεν δικαιούνται να νιώθουν ανασφαλείς”. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα