Πολιτική

Ο Μητσοτάκης διεθνοποιεί τις απειλές Πολάκη για φυλακίσεις

Με tweet στα αγγλικά διεθνοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις απειλές που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης, κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή, πως για να εκλεγεί ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να βάλει μερικούς στη φυλακή.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πρόκειται να συναντηθεί την Τετάρτη στις Βρυξέλλες με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκοπεύει να θέσει το θέμα των απειλών από τον Παύλο Πολάκη περί φυλακίσεων.

Στο tweet του, το πρωί της Δευτέρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτηρίζει τον Παύλο Πολάκη «αγαπημένο υπουργό του Τσίπρα» και σημειώνει πως απείλησε να βάλει στη φυλακή πολιτικούς τους αντιπάλους.

«Ο αγαπημένος υπουργός του Τσίπρα είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να κερδίσει τις εκλογές μόνο αν η κυβέρνηση βάλει στη φυλακή κάποιους από τους πολιτικούς της αντιπάλους. Η Νέα Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται! Οι επόμενες εκλογές δεν θα αφορούν μόνο την οικονομία. Θα αφορούν στο να εναντιωθούμε για τις βασικές μας αξίες» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τι είπε ο Παύλος Πολάκης

«Θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κανένα φυλακή», είπε ο Παύλος Πολάκης στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, την Κυριακή (14.10.2018).

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας τα έβαλε και με τη Δικαιοσύνη, λέγοντας πως υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών!«Η Δικαιοσύνη πρέπει να επιταχύνει. Υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών. Αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σ’ αυτή τη χώρα», τόνισε ο Παύλος Πολάκης. Μάλιστα, τόνισε πως στη Συνταγματική Αναθεώρηση που θα γίνει, πρέπει να συμπεριληφθεί και η κατάργηση του προληπτικού ελέγχου από τη Δικαιοσύνη.

«Θα πρέπει κάποια να επιταχύνονται. Γιατί υπάρχει προανάκριση και κύρια ανάκριση; Έτσι είναι έξω ο Λοβέρδος», είπε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρέας Λοβέρδος: Επίθεση με μπογιές στο πολιτικό γραφείο του στη Δάφνη – «Δεν τους φοβάμαι, δεν με πτοούν»
«Κανέναν δεν πτοούν, κανέναν δεν εκφοβίζουν οι θρασύδειλοι τραμπούκοι. Η Δημοκρατία μας είναι πολύ ισχυρότερη από τις επιθέσεις τους», το μήνυμα της ΝΔ για την επίθεση
Φωτογραφία από Facebook - Ανδρέας Λοβέρδος
Αλέξης Τσίπρας: Στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο με προτάσεις για χρέη, ενέργεια και ενοίκια
Την πρόταση της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης για τη μικρομεσαία επιχείρηση θα παρουσιάσει ο Αλέξης Τσίπρας, σε ομιλία του έπειτα από πρόσκληση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ 12
«Κλειδώνουν» τα μέτρα για τα καύσιμα: Η επικαιροποίηση επιδότησης στο diesel και όσα προβλέπονται για την αμόλυβδη
Η ακρίβεια πιέζει πολιτικά την κυβέρνηση, με όλα τα σημάδια να δείχνουν πως λόγω της παρατεταμένης κρίσης στη Μέση Ανατολή, ο «ορίζοντας» είναι αχαρτογράφητος
βενζίνη