Πολιτική

Ο Μητσοτάκης διεθνοποιεί τις απειλές Πολάκη για φυλακίσεις

Με tweet στα αγγλικά διεθνοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις απειλές που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης, κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή, πως για να εκλεγεί ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να βάλει μερικούς στη φυλακή.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πρόκειται να συναντηθεί την Τετάρτη στις Βρυξέλλες με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκοπεύει να θέσει το θέμα των απειλών από τον Παύλο Πολάκη περί φυλακίσεων.

Στο tweet του, το πρωί της Δευτέρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτηρίζει τον Παύλο Πολάκη «αγαπημένο υπουργό του Τσίπρα» και σημειώνει πως απείλησε να βάλει στη φυλακή πολιτικούς τους αντιπάλους.

«Ο αγαπημένος υπουργός του Τσίπρα είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να κερδίσει τις εκλογές μόνο αν η κυβέρνηση βάλει στη φυλακή κάποιους από τους πολιτικούς της αντιπάλους. Η Νέα Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται! Οι επόμενες εκλογές δεν θα αφορούν μόνο την οικονομία. Θα αφορούν στο να εναντιωθούμε για τις βασικές μας αξίες» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τι είπε ο Παύλος Πολάκης

«Θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κανένα φυλακή», είπε ο Παύλος Πολάκης στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, την Κυριακή (14.10.2018).

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας τα έβαλε και με τη Δικαιοσύνη, λέγοντας πως υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών!«Η Δικαιοσύνη πρέπει να επιταχύνει. Υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών. Αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σ’ αυτή τη χώρα», τόνισε ο Παύλος Πολάκης. Μάλιστα, τόνισε πως στη Συνταγματική Αναθεώρηση που θα γίνει, πρέπει να συμπεριληφθεί και η κατάργηση του προληπτικού ελέγχου από τη Δικαιοσύνη.

«Θα πρέπει κάποια να επιταχύνονται. Γιατί υπάρχει προανάκριση και κύρια ανάκριση; Έτσι είναι έξω ο Λοβέρδος», είπε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου θα προχωρήσει κανονικά, δεν ζητάμε άδεια από την Τουρκία
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε το τουρκολιβυκό μνημόνιο «παράνομο και ανυπόστατο», σημειώνοντας ότι μια κοινοβουλευτική απόφαση δεν μπορεί να νομιμοποιήσει μια συμφωνία που στερείται νομικής βάσης
Παύλος Μαρινάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Απέναντι σε αναθεωρητικές διεκδικήσεις γειτόνων μας απαντάμε με ισχυρές συμμαχίες – Στην αδικία αντιτάσσουμε την ισονομία
Στην κυριακάτικη ανάρτησή του ο πρωθυπουργός αναφέρεται στη συμφωνία της Μονής Σινά με την Αίγυπτο αλλά και το σκάνδαλο στο μπάσκετ
Κυριάκος Μητσοτάκης 24
ΕΛΑΣ: Οι περιοδείες Τσίπρα, το πρόγραμμα και τα ψηφοδέλτια στον δρόμο προς το Συνέδριο
Οι περιοδείες Τσίπρα στην περιφέρεια, η διαμόρφωση κυβερνητικού προγράμματος και η προετοιμασία των ψηφοδελτίων καθορίζουν τις επόμενες κινήσεις της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης
Αλέξης Τσίπρας 12
Εξώδικο Καρυστιανού για την συμφωνία για τη Μονή Σινά: «Να διαφυλάξουν τον κρίσιμο ρόλο της στην Ελληνορθόδοξη Παράδοση»
«Οφείλουν να υπερασπιστούν τη νομική προσωπικότητα της Ιεράς Μονής, τη νομίμως κτηθείσα ακίνητη περιουσία αυτής και να διαφυλάξουν τα έννομα συμφέροντά αυτής»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΖΕΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 45