Πολιτική

Ο Μητσοτάκης διεθνοποιεί τις απειλές Πολάκη για φυλακίσεις

Με tweet στα αγγλικά διεθνοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις απειλές που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης, κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή, πως για να εκλεγεί ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να βάλει μερικούς στη φυλακή.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πρόκειται να συναντηθεί την Τετάρτη στις Βρυξέλλες με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκοπεύει να θέσει το θέμα των απειλών από τον Παύλο Πολάκη περί φυλακίσεων.

Στο tweet του, το πρωί της Δευτέρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτηρίζει τον Παύλο Πολάκη «αγαπημένο υπουργό του Τσίπρα» και σημειώνει πως απείλησε να βάλει στη φυλακή πολιτικούς τους αντιπάλους.

«Ο αγαπημένος υπουργός του Τσίπρα είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να κερδίσει τις εκλογές μόνο αν η κυβέρνηση βάλει στη φυλακή κάποιους από τους πολιτικούς της αντιπάλους. Η Νέα Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται! Οι επόμενες εκλογές δεν θα αφορούν μόνο την οικονομία. Θα αφορούν στο να εναντιωθούμε για τις βασικές μας αξίες» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τι είπε ο Παύλος Πολάκης

«Θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κανένα φυλακή», είπε ο Παύλος Πολάκης στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, την Κυριακή (14.10.2018).

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας τα έβαλε και με τη Δικαιοσύνη, λέγοντας πως υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών!«Η Δικαιοσύνη πρέπει να επιταχύνει. Υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών. Αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σ’ αυτή τη χώρα», τόνισε ο Παύλος Πολάκης. Μάλιστα, τόνισε πως στη Συνταγματική Αναθεώρηση που θα γίνει, πρέπει να συμπεριληφθεί και η κατάργηση του προληπτικού ελέγχου από τη Δικαιοσύνη.

«Θα πρέπει κάποια να επιταχύνονται. Γιατί υπάρχει προανάκριση και κύρια ανάκριση; Έτσι είναι έξω ο Λοβέρδος», είπε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: Επαφές Μητσοτάκη, Μακρόν και Χριστοδουλίδη για επανεκκίνηση του GSI
Η είσοδος της γαλλικής Meridiam στο GSI και η πολιτική βούληση Αθήνας, Λευκωσίας και Παρισιού - «Η Ελλάδα θα κάνει όλα τα προβλεπόμενα για την πλήρη και ανεμπόδιστη υλοποίηση», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές
Μακρόν, Χριστοδουλίιδης, Μητσοτάκης
13
Κωνσταντίνος Τσουκαλάς: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον κορυφαίο κοινωνιολόγο – «Φώτισε τη δομή της ελληνικής κοινωνίας και του κράτους»
Μηνύματα από την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία για τον ακαδημαϊκό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών - Οι αναφορές στο έργο, τη δημόσια παρουσία και την πνευματική παρακαταθήκη του
Κωνσταντίνος Τσουκαλάς
Ο «καθαρός δρόμος» της Δούρου προς τη ΔΕΘ: Το παρασκήνιο της διαγραφής της Κασιμάτη και το τελεσίγραφο στη Γεροβασίλη
Με δέκα βουλευτές πλέον η Κουμουνδούρου, η πρόεδρος της ΚΟ ποντάρει στο «ξεκαθάρισμα» πριν από τη Θεσσαλονίκη και προαναγγέλλει επιστροφές - Το ορόσημο της 24ης Αυγούστου
Γεροβασίλη, Δούρου, Κασιμάτη 20
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα μειώνει συνεχώς το δημόσιο χρέος της ταχύτερα από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα
«Με ορίζοντα το 2031, το δημόσιο χρέος θα έχει μειωθεί κάτω από 110%, καθώς από το 2021 μέχρι σήμερα έχει συρρικνωθεί κατά το 1/3» υπογραμμίζει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης 43
Κατσαφάδος από Σαλαμίνα: Προτεραιότητα η γρήγορη καταγραφή των ζημιών και οι αποζημιώσεις, την Τρίτη ξεκινούν οι αυτοψίες
Στο νησί ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας - Περίπου 600 άνθρωποι απομακρύνθηκαν διά θαλάσσης - Στο Πυροσβεστικό Σώμα η έρευνα για τα αίτια των πυρκαγιών
Κατσαφάδος Σαλαμίνα