Πολιτική

Ο Νικολόπουλος “ξαναχτυπά” – “Βέλη” κατά Στουρνάρα και Τσίπρα

Ο Νίκος Νικολόπουλος “ξαναχτυπά”. Αυτή τη φορά στο στόχαστρό του βρέθηκε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας και... προειδοποιεί το Μαξίμου.

Ο κ. Νικολόπουλος με νέα ανακοίνωσή του γνωστοποιεί πως θα καταθέσει ερώτηση προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με την οποία θα ζητά εξηγήσεις για την πρωτοβουλία του Γιάννη Στουρνάρα να εκδώσει ΦΕΚ για τους πλειστηριασμούς.

“Λίγες ώρες μετά την υπερψήφιση του πρώτου μνημονιακού “πακέτου” μέτρων και ο Γιάννης Στουρνάρας ξαναχτύπησε… με ένα πρωτοφανές… “νομοθετικό πραξικόπημα”, πριν καν μας πουν οι συνοδοιπόροι μας “καλοχώνευτα”, που πάντως δεν πρόκειται να είναι…», αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει: «Αγνοώντας τις δεσμεύσεις της νεoεκλεγμένης συγκυβέρνησης πέρασε 15/10/2015 στο ΦΕΚ την απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος (ΕΠΑΘ), που φέρει μόνον την υπογραφή του ίδιου!!!»

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος, «δεν ξεχνά την δέσμευση όλων μας…”Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη”… Και για αυτό με ερώτηση που καταθέτουμε τη Δευτέρα, ζητάμε από τον Πρωθυπουργό εξηγήσεις, για την πρωτοβουλία Στουρνάρα να εκδώσει ΦΕΚ, για fast track πλειστηριασμούς και προπαντός απαιτούμε, ως τρίτος ανεξάρτητος κυβερνητικός εταίρος, η συγκυβέρνηση να επανορθώσει άμεσα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η σημερινή πανελλαδική διάσκεψη των αγροτών κρίνει την συνάντηση με Μητσοτάκη – Τα «αγκάθια» και οι δεσμεύσεις
Οι πρώτες αντιδράσεις αγροτών και κτηνοτρόφων χθες δεν ήταν ενθαρρυντικές, ωστόσο στο κυβερνητικό επιτελείο προσδοκούν ότι «θα επικρατήσει η υπευθυνότητα»
Αγρότες στη Νίκαια της Λάρισας
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης συναντήθηκε με τον Αντόνιο Κόστα: Σταθερότητα, ανάπτυξη και ανθεκτικότητα οι προτεραιότητες
Όπως αναφέρει ο Έλληνας πρόεδρος του Eurogroup, εξετάστηκε, επίσης, ο τρόπος με τον οποίο το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και το Eurogroup μπορούν να εμβαθύνουν περαιτέρω την καθιερωμένη συνεργασία τους
Ο νέος πρόεδρος του Eurogroup, Κυριάκος Πιερρακάκης με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα