Πολιτική

Ο Νίκος Δένδιας μίλησε με τον Ισραηλινό υπουργό Άμυνας για την επίθεση του Ιράν

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας είχε σήμερα Δευτέρα (15/04/2024) τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ισραηλινό ομολογό του, Γιόαβ Γκάλαντ, για την επίθεση του Ιράν.

Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Δένδιας με ανάρτησή του στο twitter, μίλησε με τον Υπουργό Άμυνας του Ισραήλ για την επίθεση που εξαπέλυσε το Ιράν το βράδυ του Σαββάτου, την οποία χαρακτηρίζει ως «καταδικαστέα».

Υπενθυμίζεται ότι, ο ΥΕΘΑ διέκοψε το ταξίδι του στις ΗΠΑ και επέστρεψε εσπευσμένα την Κυριακή για να συμμετάσχει στη συνεδρίασει του ΚΥΣΕΑ, όπου συζητήθηκαν οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή με΄τα την ιρανική επίθεση στο Ισράηλ με εκατοντάδες drones και πυραύλους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νάντια Γιαννακοπούλου για την προσωπική επίθεση του Μακάριου Λαζαρίδη: «Ξεπέρασε το όριο της αντοχής μου»
«Είμαστε άνθρωποι και όταν είσαι άνθρωπος σημαίνει να πει ότι ξέρεις, έχεις όλες τις πτυχές. Σε οδηγεί πολλές φορές και στο να δακρύσεις. Δεν ντρέπομαι για αυτό»
Η Νάντια Γιαννακοπούλου δακρυσμένη μετά από καυγά με τον Μακάριο Λαζαρίδη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία
«Tα έργα συνδεσιμότητας δεν πρέπει να γίνονται όμηροι των διαφορών που ενδεχομένως έχουμε για περιοχές όπου δεν έχει γίνει οριοθέτηση»
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία 33