Πολιτική

Ο Νίκος Δένδιας μίλησε με τον Ισραηλινό υπουργό Άμυνας για την επίθεση του Ιράν

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας είχε σήμερα Δευτέρα (15/04/2024) τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ισραηλινό ομολογό του, Γιόαβ Γκάλαντ, για την επίθεση του Ιράν.

Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Δένδιας με ανάρτησή του στο twitter, μίλησε με τον Υπουργό Άμυνας του Ισραήλ για την επίθεση που εξαπέλυσε το Ιράν το βράδυ του Σαββάτου, την οποία χαρακτηρίζει ως «καταδικαστέα».

Υπενθυμίζεται ότι, ο ΥΕΘΑ διέκοψε το ταξίδι του στις ΗΠΑ και επέστρεψε εσπευσμένα την Κυριακή για να συμμετάσχει στη συνεδρίασει του ΚΥΣΕΑ, όπου συζητήθηκαν οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή με΄τα την ιρανική επίθεση στο Ισράηλ με εκατοντάδες drones και πυραύλους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δόμνα Μιχαηλίδου και Χάρης Δούκας στα «κάγκελα» για τα πατίνια στην Αθήνα: «Η πόλη ανήκει σε όλους» – «Είναι θέμα υπουργείου»
Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας καλεί τον Δήμο Αθηναίων να προχωρήσει άμεσα σε ρύθμιση με στόχο την προστασία πεζών και ΑμεΑ
Δόμνα Μιχαηλίδου και Χάρης Δούκας 9
«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι αρωγός της Μονής Σινά» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελετή ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου
«Η Ελληνική Κυβέρνηση θα στέκεται πάντα δίπλα στο Ιερό Μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης, θα το στηρίζει, έτσι ώστε να διαφυλάξει στην αιωνιότητα αυτό το ιδιαίτερο και ξεχωριστό καθεστώς το οποίο μας κληροδοτήθηκε από τους προγόνους μας»
«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι αρωγός της Μονής Σινά» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελετή ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου
Καρανίκας για Επιστημονικό συμβούλιο Τσίπρα: Ακραία θλίψη – Θεωρεί ότι είμαστε χαζοί
Ο Τσίπρας δεν έχει πολιτικά στελέχη από τον παλιό ΣΥΡΙΖΑ εκτός από το ραδιούργο του γραφείο που τον οδηγεί από ήττα σε ήττα τα τελευταία χρόνια και όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις
Νίκος Καρανίκας 13