Πολιτική

Ο Νίκος Δένδιας μίλησε με τον Ισραηλινό υπουργό Άμυνας για την επίθεση του Ιράν

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας είχε σήμερα Δευτέρα (15/04/2024) τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ισραηλινό ομολογό του, Γιόαβ Γκάλαντ, για την επίθεση του Ιράν.

Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Δένδιας με ανάρτησή του στο twitter, μίλησε με τον Υπουργό Άμυνας του Ισραήλ για την επίθεση που εξαπέλυσε το Ιράν το βράδυ του Σαββάτου, την οποία χαρακτηρίζει ως «καταδικαστέα».

Υπενθυμίζεται ότι, ο ΥΕΘΑ διέκοψε το ταξίδι του στις ΗΠΑ και επέστρεψε εσπευσμένα την Κυριακή για να συμμετάσχει στη συνεδρίασει του ΚΥΣΕΑ, όπου συζητήθηκαν οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή με΄τα την ιρανική επίθεση στο Ισράηλ με εκατοντάδες drones και πυραύλους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης – Κυριάκος Βελόπουλος: Καβγάς στη Βουλή για το πόθεν έσχες των βουλευτών – «Ντροπή για τους συναδέλφους», «είσαι εθνικός ψεύτης»
Άναψαν τα αίματα στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τη σύσταση ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Πανελλήνιος Σύλλογος Ψυχολόγων»
Άδωνις Γεωργιάδης και Κυριάκος Βελόπουλος 11
Κατερίνα Νοτοπούλου στο newsit.gr: Η εγγραφή στην ΕΛΑΣ ήταν πράξη συνέπειας – Δεν έχω αποφασίσει για υποψηφιότητα
Η Κατερίνα Νοτοπούλου εξηγεί την ένταξή της στην Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη και ξεκαθαρίζει ότι η στήριξή της στην πρωτοβουλία Τσίπρα δεν συνδέεται με υποψηφιότητες
Η Κατερίνα Νοτοπούλου στη Βουλή