Πολιτική

Ο Νίκος Παππάς έστειλε μήνυμα ενότητας από τη ΔΕΘ – Έπαιξε μπάσκετ με τη Ράνια Θρασκιά

Μήνυμα ενότητας, στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, έστειλε από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο Νίκος Παππάς, που με εκπροσωπεί το κόμμα στην Έκθεση, με απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Ο Νίκος Παππάς, έχει στο πλευρό του, μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων οι Σωκράτης Φάμελλος, Παύλος Πολάκης, Ράνια Σβίγκου, Κατερίνα Νοτοπούλου, Χρήστος Γιαννούλης, Ράνια Θρασκιά καθώς και ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Παυσανίας Παπαγεωργίου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ερωτήθηκε πώς νιώθει για την «περιδίνηση στην οποία βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ». 

«Είμαστε πάντα αισιόδοξοι και τις δυσκολίες έχουμε μάθει να τις ξεπερνάμε συλλογικά», απάντησε αρχικά..

«Η παρουσία της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας εδώ στέλνει ένα μήνυμα συστράτευσης, ενότητας, ακόμα και με τις διαφορετικές μας προσεγγίσεις, ένα μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στην καρδιά των εξελίξεων», συμπλήρωσε.

Κατά την άφιξή του στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, ο Νίκος Παππάς έπαιξε και ένα… άτυπο μπάσκετ με τη Ράνια Θρασκιά, η οποία τελικά… επικράτησε.

Ο Νίκος Παππάς είχε τελικά μηδέν στα τρία σουτ, ενώ η Ράνια Θρασκιά έβαλε τη βολή με τη δεύτερη προσπάθεια, με τους παρευρισκόμενους, και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, να ξεσπούν σε γέλια και χειροκροτήματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μπρα ντε φερ» αγροτών και κυβέρνησης στην Αθήνα μετά το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: «Αγώνας δρόμου» για να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα πληρωμών
«Οι πραγματικοί δικαιούχοι θα λάβουν τις επιδοτήσεις τους. Η καθυστέρηση των πληρωμών οφείλεται αποκλειστικά στην υποχρέωση να γίνουν οι ενδεδειγμένοι έλεγχοι, όπως ζητά με δύο επιστολές της η Ευρωπαϊκή Ένωση»
EUROKINISSI
Δημοσκόπηση Interview: Οι 4 χαμένες περιφέρειες της ΝΔ, 6 στους 10 δεν προτιμούν τα ΕΛΤΑ – Πώς βλέπουν την επιστροφή Τσίπρα
Σύμφωνα μάλιστα με τα ευρήματα της δημοσκόπης το «πρασίνισμα» του χάρτη στις συγκεκριμένες περιφέρειες προκύπτει κυρίως λόγω της μείωσης της δύναμης της ΝΔ και όχι λόγω της αύξησης των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ
Κάλπη 291
Σόου της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τη βοήθεια της ΑΙ: Έγινε πυροσβέστης, αγρότισσα και αρχαία Ελληνίδα
Την ώρα που η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας παρουσίασε τους άξονες του προγράμματος σε διάφορους τομείς ακριβώς πίσω της μέσα από ένα τεράστιο video wall εμφανίζονταν η ίδια ντυμένη ανάλογα με τον τομέα που αναφερόνταν
Παρουσίαση προγράμματος της Πλεύσης Ελευθερίας
55
Κόντρα ΠΑΣΟΚ – Ιωακείμ Γρυσπολάκη για τα Βορίζια και την οπλοκατοχή στην Κρήτη: «Όταν το θράσος και η εχθροπάθεια δεν έχουν όρια»
«Ο διορισμένος από την Υπουργό Πολιτισμού Διευθυντής του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου, Ιωακείμ Γρυσπολάκης, έκανε μία αποκρουστική ανάρτηση», σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου