Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Νίκος Παππάς στο πλευρό της Βασιλικής Θάνου

Παππας - Τηλεοπτικές άδειες

Έντονα αντιδρά ο Νίκος Παππάς στην διάταξη που ορίζει ασυμβίβαστο για μέλος της Επιτροπής Ανταγωνισμού την προηγούμενη θητεία στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Στο πλευρό της Βασιλικής Θάνου συντάσσεται ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

Με αφορμή το άρθρο του πολυνομοσχεδίου που οδηγεί εκτός Επιτροπής Ανταγωνισμού την πρώην σύμβουλο του Αλέξη Τσίπρα, ο Νίκος Παππάς σε ανακοίνωσή του υποστηρίζει πως “με τροπολογία της τελευταίας στιγμής, η οποία αντίκειται και στην κοινοτική νομοθεσία, η Ν.Δ. επιχειρεί να παύσει την επικεφαλής και τα μέλη της Επιτροπής Ανταγωνισμού”.

“Προφανώς έχουν ενοχλήσει οι τελευταίες αποφάσεις της επιτροπής, οι οποίες βάζουν φρένο στις γκρίζες ζώνες και πρακτικές που υπάρχουν στη διανομή του Τύπου”, ισχυρίζεται ο κ. Παππάς και προαναγγέλλει ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον ευρωβουλευτή και αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρη Παπαδημούλη, καταθέτει άμεσα ερώτηση και προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για αυτή τη χυδαία και εξόφθαλμη παρέμβαση στη λειτουργία της Επιτροπής Ανταγωνισμού”.

“Είναι προφανές ότι αυτή η πρόχειρη και φωτογραφική τροπολογία έχει συνταχθεί από κάποιο εκδοτικό συγκρότημα και όχι από το κυβερνητικό επιτελείο”, υποστηρίζει ακόμη ο κ. Παππάς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις