Πολιτική

Ο Πάνος Καμμένος ετοιμάζει… αποκαλύψεις: Όλη η Ελλάδα θα μάθει την αλήθεια

Μια ανακοίνωση, ένα tweet και πολύ… μυστήριο. Ο Πάνος Καμμένος, μετά τα όσα είδαν τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας, περνά στην αντεπίθεση και αύριο (02.07.2020) το πρωί δίνει έκτακτη συνέντευξη Τύπου.

Τις τελευταίες δυο εβδομάδες ο Πάνος Καμμένος «πρωταγωνιστεί» στα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», που δημοσιεύουν διαλόγους φωτιά.

Την περασμένη εβδομάδα, μετά το δημοσίευμα για έναν διάλογο που φέρονται να είχαν ο Πάνος Καμμένος και ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος παρουσία του Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε βγάλει οργισμένη ανακοίνωση.

Τώρα, φαίνεται ότι θα δώσει και συνέντευξη Τύπου. Το ανακοίνωσε και μέσω των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και έκανε και post στο twitter.

Στην ανακοίνωση των ΑΝΕΛ προαναγγέλθηκε ότι ο Πάνος Καμμένος «θα προχωρήσει σε σοβαρές δηλώσεις». Ο ίδιος, προανήγγειλε «την αλήθεια με αποδείξεις».

Αύριο το πρωί στις 09:30 από τα γραφεία των ΑΝΕΛ θα μάθει όλη η Ελλάδα την αλήθεια με αποδείξεις, ως εδώ έγραψε ο Πάνος Καμμένος στο tweet.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ξεμπλοκάρουν άμεσα 90.000 εκκρεμείς άδειες διαμονής - Όλα όσα αλλάζουν με το νέο νομοσχέδιο νόμιμης μετανάστευσης
Τέλος στις καθυστερήσεις και την γραφειοκρατεία επιχειρεί να βάλει το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου με το νέο νομοσχέδιο - Μέσα στα επόμενα 2 χρόνια θα έχουν ξεμπλοκάρει σχεδόν 200.000 εκκρεμείς άδειες
Μετανάστες 16
Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι αγρότες γνωρίζουν ότι οι παρεμβάσεις που μπορεί να κάνει η κυβέρνηση έχουν ήδη ανακοινωθεί
«Tο πλαίσιο των παρεμβάσεων ορίζεται με σαφήνεια από τα δημοσιονομικά περιθώρια, τα οποία εξαντλήσαμε, την κοινωνική δικαιοσύνη και τους ευρωπαϊκούς κανόνες»
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με εκπροσώπους αγροτών και κτηνοτρόφων στο Μαξίμου 80
Μαρία Καρυστιανού: Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα ποτέ δεν θα δώσει λύσεις – Δεν αντέχω να ξαναμπώ σε τρένο
«Το όνομα του κόμματος και η ημερομηνία των επίσημων ανακοινώσεων δεν έχουν οριστικοποιηθεί, διότι δεν είναι προσωπική απόφαση, θα είναι αποτέλεσμα μιας συλλογικής διαδικασίας στην οποία συμμετέχω ενεργά»
Μαρία Καρυστιανού 130