Πολιτική

Ο Πάνος Καμμένος πήρε το δαυλό έτοιμος να το κάνει Κούγκι

Ανατρίχιασα μόλις το άκουσα. Αμάν ξύπνησε ο Σαμουήλ μέσα τον Καμμένο και ο... Δίας να βάλει το χέρι του να μην καούμε.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Βεβαίως, θα προτιμούσα ο πατέρας των Θεών να εξαπολύσει τον κεραυνό εναντίον Σόιμπλε, Μέρκελ και άλλων Γερμανών, αλλά επειδή τώρα τελευταία δεν μας ακούει ας βάλει τουλάχιστον το χέρι του.

Γιατί ο Πάνος δεν το έχει σε τίποτα να γίνει μπουρλοτιέρης και να φωνάξει “αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων”. Και να πάρει αλλόφυλους μαζί του λίγο το κακό. Σκέψου να λαθέψει και να μας τινάξει όλους στον αέρα.

Γιατί Πάνο μου εσένα μπορεί να σ΄ αρέσει η δραχμή (εμένα ποτέ δεν με συγκίνησε γιατί ήταν το νόμισμα των ιμπεριαλιστών Αθηναίων) και πάντα προτιμούσα τα τάλαντα.

Αλλά αν ο κύριος Καμμένος έχει τόσο καημό με τη δραχμή προτείνω να ζητήσουμε από τους Ευρωπαίους να μετονομάσουν το ευρώ σε δραχμή.

Κι΄ αν δεν μας ακούσουν τότε ας το κάνει Κούγκι ο κύριος υπουργός. Μόνο να πάει λίγο μακρύτερα για να μην μας πάρει κι΄ εμάς καμία αδέσποτη. Γιατί το 80% των νεοελλήνων κύριε Καμμένε δεν έχουν καμία διάθεση να θυσιαστούν, αφού προτιμούν το ευρώ.

Αν όσοι είστε δίπλα του δεν θέλετε επίσης να θυσιαστείτε κάντε κάτι απλό. Πάρτε τους αναπτήρες και τα σπίρτα από τα χέρια του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας: Μείωση φόρων στους μισθωτούς, φορολόγηση του πλούτου και αλλαγή παραγωγικού μοντέλου
Στο τρίτο μέρος της συνέντευξης ανοίγει την οικονομική ατζέντα της ΕΛ.Α.Σ., επιτίθεται στην κυβέρνηση για Πολιτική Προστασία και ΔΕΔΔΗΕ και προαναγγέλλει αλλαγές σε νερό, αυτοδιοίκηση και μη κρατικά πανεπιστήμια
Ο Αλέξης Τσίπρας 14
Έβρος: Το masterplan μετά τις φωτιές που επιστρέφει ως μπούμερανγκ στην κυβέρνηση – ΕΛΑΣ και ΣΥΡΙΖΑ ζητούν απαντήσεις
Η υπόθεση του «Έβρος Μετά» επιστρέφει σαν μπούμερανγκ στο Μαξίμου, καθώς τρία χρόνια μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές το ερώτημα δεν είναι πλέον τι εξαγγέλθηκε αλλά τι υλοποιήθηκε
Καταστροφές απο την πυρκαγιά στην Αλεξανδρούπολη 6