Πολιτική

Ο Παπαγγελόπουλος ζητά να ακυρωθούν πράξεις της Προανακριτικής

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αίτηση ακυρότητας κατέθεσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος κατά πράξεων της προανακριτικής επιτροπής στο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου.

Μεταξύ των πράξεων που ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ζητά να ακυρωθούν περιλαμβάνεται και η εξαίρεση από την προανακριτική επιτροπή των Δημήτρη Τζανακόπουλου και Παύλου Πολάκη.

Οι δικηγόροι του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, Δημήτρης και Λυδίας Τσοβόλα, αναφέρουν σε ανακοίνωσή του: «Ο Δημήτριος Τσοβόλας και η Λύδια Τσοβόλα ως συνήγοροι υπεράσπισης του Δημητρίου Παπαγγελόπουλου, κατάθεσαν σήμερα στο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου, αίτηση του Δημητρίου Παπαγγελόπουλου για κήρυξη ακυρότητας της διαδικασίας, των αποφάσεων και των πράξεων, της Διαρκούς Κοινοβουλευτικής Επιτροπής που διερευνούσε την τέλεση ή όχι αδικημάτων σε βάρος του.

Οι ακυρότητες αναφέρονται αρχικά στην παράνομη και αντικοινοβουλευτική απόφαση της πλειοψηφίας της επιτροπής που εξαίρεσε από την Επιτροπή τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Τζανακόπουλο και Πολάκη, καθώς επίσης και σε ακυρότητες πράξεων και αποφάσεων που λήφθηκαν στη συνέχεια».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το τελεσίγραφο του ΣΥΡΙΖΑ έληξε, η έξοδος προς την ΕΛΑΣ μόλις αρχίζει
Η προθεσμία της Κουμουνδούρου πέρασε χωρίς παραιτήσεις. Τώρα το βλέμμα στρέφεται στους τέσσερις που, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζονται να παραδώσουν τις έδρες τους και να κάνουν το επόμενο βήμα
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 5
Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι τρεις ελληνικές πρωτοβουλίες για την ενέργεια πήραν πράσινο φως από τους Ευρωπαίους ηγέτες
«Σε ό,τι μας αφορά, αυτήν την εβδομάδα προχωρήσαμε σε νέα μέτρα για να περιορίσουμε τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 28
Η Μαρία Καρυστιανού «βλέπει» μυστική διπλωματία σε κλειστές λέσχες στο δείπνο Άδωνι Γεωργιάδη με Ισραηλινούς δημοσιογράφους
Η Μαρία Καρυστιανού θέτει μάλιστα το ερώτημα «​Διαφάνεια ή «Κλειστές Λέσχες»;», ανάγοντας ένα δείπνο σε μείζον πολιτικό γεγονός, παρότι η σύνθεση ήταν διακομματική και δεν παρέστη μόνον ο Άδωνις Γεωργιάδης
Η επικεφαλής του κόμματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία», Μαρία Καρυστιανού