Πέμπτη, 20 Ιουν.
31oC Αθήνα

Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού υποψήφιος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα στις περιφερειακές εκλογές

Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού υποψήφιος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα στις περιφερειακές εκλογές
Intime.gr

Υποψήφιος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές, για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, κατεβαίνει ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, Αριστείδης.

Ο Αριστείδης Καμπανός, πατέρας του δολοφονημένου φίλου του Άρη, Άλκη- ανακοίνωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή του Metropolis 95,5 ότι θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την παράταξη “Αλληλεγγύη” του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, προκειμένου να δώσει τη μάχη του στην πρώτη γραμμή ενάντια στην αθλητική βία.

«Θεωρώ ότι έχω πράξει αυτό που πίστευα και πιστεύω ότι κάνω σωστά, σε έναν αγώνα κατά της βίας. Έκανα το αυτονόητο γιατί ουσιαστικά αυτή την οπαδική βία τα τελευταία χρόνια την βιώνουμε σε πολλές φάσεις και πρέπει να συστρατευτούμε όλοι μας ενάντια σε αυτό που έχει γίνει μάστιγα σε αυτή την κοινωνία. Το φαινόμενο της οπαδικής βίας δεν είναι μόνο αυτοί που αποτελούν τα θύματα και η φωνή των θυμάτων. Πρέπει η πολιτεία, οι παράγοντες, οι φίλαθλοι που αγαπάνε την ομάδα τους, οι δημοσιογράφοι, όλοι. Να σκύψουμε σε αυτό το πρόβλημα και να γιατρέψουμε το κακό απόστημα του ποδοσφαίρου», δήλωσε αρχικά ο Αριστείδης Καμπανός..

«Υπέβαλα την πρότασή μου στον κύριο Τζιτζικώστα, ενστερνιζόμενος τις απόψεις του για την καταπολέμηση τη βίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο αντιπεριφεριάρχη και εσάς, που μου επιτρέπεται να κοινοποιήσω αυτή την απόφασή μου. Βλέπω ότι ο κοινός σκοπός μας για την εξυγίανση στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Πρέπει να γίνει κοινός σκοπός όλων μας. Πλέον, η πόλη θα γίνει πιο δυνατή. Θεωρώ τον εαυτό μου υπεύθυνο για τον Μιχάλη, γιατί η πόλη εκεί δεν στάθηκε δυνατή. Ο αθλητισμός ενώνει και δεν σκοτώνει».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις