Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο Παύλος Μαρινάκης επανεξελέγη Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας

Ο Παύλος Μαρινάκης επανεξελέγη Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας

Με την ανανέωση της θητείας του Παύλου Μαρινάκη ως Γραμματέα της, έπειτα και από τη σχετική πρόταση του Πρωθυπουργού, συνεδρίασε για πρώτη φορά η Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας με τη νέα της σύνθεση.

Η Πολιτική Επιτροπή, όπως συγκροτήθηκε μετά το 14ο Συνέδριο, επιβεβαίωσε ομόφωνα την επανεκλογή του Παύλου Μαρινάκη ως Γραμματέα της, κάνοντας δεκτή την εισήγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η Συνεδρίαση άνοιξε με την ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, αφού έγινε πρώτα η ανάγνωση και ψήφιση του Κανονισμού Λειτουργίας της Πολιτικής Επιτροπής.

Ακολούθησε η διαδικασία εκλογής Γραμματέα, την οποία διηύθυνε ο Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής Γιάννης Τραγάκης. Την Εφορευτική Επιτροπή συναποτελούσαν ο βουλευτής, Χρήστος Κέλλας, η ευρωβουλευτής, Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου και τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, Βασίλης Νέγρης και Όλγα Μαγγανά.

 

Παίρνοντας τον λόγο, ο Γραμματέας της Πολιτικής επιτροπής, Παύλος Μαρινάκης, υπογράμμισε ότι «η εμπιστοσύνη του Προέδρου μας και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο πρόσωπό μου, αλλά και η δική σας στήριξη, η δική σας εμπιστοσύνη με την ανάδειξή μου και τις υπογραφές για την υποψηφιότητά μου, είναι για μένα τεράστια τιμή».

Επιπλέον, εξέφρασε «τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια σε όλα τα νέα αιρετά μέλη της Πολιτικής Επιτροπής για την εκλογή τους! Πρόθεσή μου είναι, το ανώτατο συλλογικό όργανο του κόμματος να κινηθεί πέραν του θεσμικού του ρόλου σε 3 κατευθύνσεις:

Να είναι:

1. Πομπός και δέκτης μηνυμάτων, προτάσεων και πολιτικών με έμφαση στον τόπο και την επαγγελματική ιδιότητα της καθεμίας και του καθενός από εσάς.

2. Να είναι συμπαραστάτες μας, μαζί με τον Στέλιο Κονταδάκη και όλα τα άξια στελέχη μας, στο οδοιπορικό μας σε όλη την Ελλάδα. Όχι μόνο στις δικές μας περιοδείες αλλά και στις επισκέψεις που -όπως είπε ο πρόεδρός μας- ετοιμάζονται από τους Υπουργούς και τους βουλευτές.

3. Να συμμετάσχει ενεργά στη διαμόρφωση του νέου προγράμματος του προέδρου και του κόμματος μας ενόψει των εκλογών που θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

Όλα αυτά αποτελούν για μένα μια τεράστια ευθύνη.

Ευθύνη να ανταποκριθώ ακόμα περισσότερο στις απαιτήσεις της θέσης του Γραμματέα του πιο μεγάλου, του πιο προοδευτικού, του πιο δημοκρατικού κόμματος, ενός γνήσια λαϊκού και ιστορικού κόμματος της πατρίδας μας.

Click4more: Μητσοτάκης στην Πολιτική Επιτροπή: Αναδείξτε το έργο της κυβέρνησης για να πετύχουμε και πάλι αυτοδυναμία

«Πριν από λίγες μέρες στην ομιλία μου στο μαζικό Συνέδριό μας, είπα ότι με την αξιωματική αντιπολίτευση μας χωρίζει άβυσσος, ηθική και ιδεολογική. Η στάση της στα γεγονότα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και η απαράδεκτη δήλωση του Γραμματέα της νεολαίας τους αποτελεί ακόμα μια μεγαλύτερη απόδειξη.

Εμείς με τους φοιτητές και τους καθηγητές και εκείνοι με τους μπαχαλάκηδες και με τους παραβατικούς», επισήμανε ο Παύλος Μαρινάκης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις