Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ο Παύλος Πολάκης πανηγυρίζει για την απόσυρση της Σοφίας Νικολάου και την παρομοιάζει με σμέρνα

Ο Παύλος Πολάκης πανηγυρίζει για την απόσυρση της Σοφίας Νικολάου και την παρομοιάζει με σμέρνα
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Ο Παύλος Πολάκης πανηγυρίζει για την απόσυρση της Σοφίας Νικολάου από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στην Εύβοια, ανεβάζοντας ξανά ένα βίντεο από το ψαροντούφεκό του στο Facebook και παρομοιάζοντας τη βουλευτή με… σμέρνα.

Παλαιότερα, ο Παύλος Πολάκης είχε ανεβάσει ένα βίντεο με τα επιτεύγματά του στο ψάρεμα και παρομοίασε την ψαριά του με «τους βουλευτές και στελέχη της ΝΔ που αποκαλύψαμε τα σκάνδαλα τους ή και εξαναγκάσαμε σε παραίτηση», κάνοντας λόγο για δικιές του επιτυχίες. Τώρα, «πρόσθεσε» και τη Σοφία Νικολάου.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τη Σοφία Νικολάου:

«Το Γενάρη ανάρτησα το βίντεο που ξαναβαζω τωρα ονοματίζοντας βουλευτές και στελέχη της ΝΔ που αποκαλύψαμε τα σκάνδαλα τους ή και εξαναγκάσαμε σε παραίτηση ως Τομέας Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Σήμερα προστέθηκε άλλη μια η ΝΙΚΟΛΑΟΥ που έβγαλαν από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ μετά τις δικιές μας αποκαλύψεις και βάζω και τη φωτογραφία με τη σμέρνα..… που ταιριάζει στην εν λόγω κυρία….

Έτσι γιατί: “Εμείς θα το γλεντιζουμε κι όπου το βγάλει η βράση…….” (Συμπληρώστε όσοι την ξέρετε τη μαντινάδα..)», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Παρασκευή (10.3.2023) έγινε γνωστό ότι η Σοφία Νικολάου δεν θα συμμετέχει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές. Ωστόσο και ο Παύλος Πολάκης βρίσκεται υπό εξέταση στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού ο Αλέξης Τσίπρας τον παρέπεμψε στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος και αναμένεται το αποτέλεσμα για την υπόθεσή του.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις