Πολιτική

Ο Πετρόπουλος ξαναχτύπησε: “Μου ζητάνε να πληρώσουν κι’ άλλες εισφορές”

Σε άλλο επίπεδο το πήγε ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Τάσος Πετρόπουλος, ο οποίος μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να προκαλέσει χαμό με τις δηλώσεις του. Σήμερα (09.02.2017) το βράδυ υποστήριξε ότι του ζητάνε να πληρώσουν και άλλες εισφορές!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε μιλώντας σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Θησείο “κάποιος μου έκανε παράπονα για τις μειωμένες εισφορές, επειδή θα λάβει μειωμένη σύνταξη”.

Και πρόσφερε ότι είναι πολλοί αυτοί που τού ζητούν να υπάρχει η δυνατότητα να καταβάλλουν παραπάνω εισφορές… Αυτή είναι μια πραγματικότητα” υποστήριξε ο κ. Πετρόπουλος.  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μία ομάδα ατόμων προσπάθησε να εισέλθει στο χώρο, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία της στις ακολουθούμενες πολιτικές.

Όλα αυτά λίγες ώρες αφότου απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ Εύης Χριστοφιλοπούλου είπε χαρακτηριστικά ότι «Επειδή συνηθίζω να περπατάω στο δρόμο και να μιλάω με τον κόσμο, πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες με σταματούν και μου λένε “Σωθήκαμε επιτέλους, τώρα θα πληρώνουμε τις εισφορές μας γιατί παλιά δεν μπορούσαμε καθώς ήταν πολύ υψηλές”…..»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ταλαντεύσεις στον ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στην επιστροφή Τσίπρα - Το άνοιγμα Ζαχαριάδη για ενιαίο ψηφοδέλτιο και οι διαψεύσεις  Φάμελλου
Οι χαμηλές δημοσκοπικές επιδόσεις, τα σενάρια πρόωρων εκλογών και η κινητικότητα γύρω από τον πρώην πρωθυπουργό εντείνουν τις διεργασίες για την επόμενη ημέρα
Φάμελλος, Τσίπρας, Ζαχαριάδης
Νίκος Ανδρουλάκης: Συμμορία στο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, που δημιουργεί συνθήκες παρακμής
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση για αποτυχία στην οικονομία και διάβρωση του Κράτους Δικαίου, αντιτάσσοντας το «ολοκληρωμένο προοδευτικό πρόγραμμα» του κόμματός του
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
5
Μάξιμος Χαρακόπουλος: Δεν μπορεί να είμαστε στα εύκολα μαζί και στα δύσκολα κάποιοι να μην εμφανίζονται
«Δεν πρέπει να δαιμονοποιούνται οι διαφορετικές απόψεις», τόνισε ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, απορρίπτοντας την ευκολία των χαρακτηρισμών περί «ανταρτών» και «διαφωνούντων»
Μάξιμος Χαρακόπουλος