Πολιτική

Ο Πέτρος Τατσόπουλος μίλησε για τη σύλληψη του στην Τατιάνα Στεφανίδου και το «Tlive»

Στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή “Tlive” μίλησε ο Πέτρος Τατσόπουλος για τη σύλληψή του, ύστερα από τη μήνυση του τηλεπαρουσιαστή, Φίλιππου Καμπούρη, για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο γνωστός συγγραφέας και πρώην βουλευτής ανέφερε για τη σύλληψή του έξω από γνωστό βιβλιοπωλείο στο Κολωνάκι: «Οι δημοσιογράφοι είχαν έρθει λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης, και γι’ αυτό έκανα και δηλώσεις πριν. Μετά ήρθαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι περίμεναν υπομονετικά να τελειώσει η εκδήλωση. Ο κ. Καμπούρης είχε επαναλάβει πολλές φορές μέσα από την τηλεοπτική του εκπομπή πού θα βρίσκομαι, πρόσκληση προς τους Αστυνομικούς για να πάνε να με συλλάβουν. Αιφνιδιάστηκα, παρόλα αυτά, γιατί οι Αστυνομικοί δεν εισέβαλαν στο βιβλιοπωλείο και αυτό μου έδωσε την εντύπωση ότι μπορεί να είχαν έρθει για περιφρούρηση».

Και πρόσθεσε στη συνέντευξη με την Τατιάνα Στεφανίδου: «Φαντάστηκα, λοιπόν, ότι αφού επί 2 ώρες περίμεναν υπομονετικά, ότι θα είχαν έρθει για περιφρούρηση για να μην γίνουν έκτροπα σε περίπτωση που δημιουργούνταν κάποια αντισυγκέντρωση. Αιφνιδιάστηκα, δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση. Μετά από μία πολύ σύντομη δήλωση, οδηγήθηκα στο Α.Τ. Ομονοίας».

Ο Πέτρος Τατσόπουλος τόνισε στη συνέχεια: «Η δικιά μου ταλαιπωρία ήταν απειροελάχιστη. Η αντιμετώπιση μέσα στο Α.Τ. ήταν άψογη και βεβαίως ο Εισαγγελέας έκρινε πολύ γρήγορα, μέσα σε 2 ώρες, ότι θα πρέπει να αφεθώ ελεύθερος, κάτι που δεν το ήξερα. Έκρινε προφανώς από τα στοιχεία που είχε ότι μάλλον πρόκειται για κάποια φαιδρή ιστορία και δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθώ άλλο. Κατά πάσα πιθανότητα, θα πάρει τακτική δικάσιμο και με τον κ. Καμπούρη θα τα πούμε στο δικαστήριο. (…) Εικάζω ότι στο Αστυνομικό τμήμα θα έκριναν ότι αν δεν έρχονταν να με συλλάβουν, θα μπορούσε να βγει την επομένη και να πει ότι δεν εφάρμοσαν το γράμμα του νόμου».

Ο Φίλιππος Καμπούρης ισχυρίστηκε ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος έθιξε το θρησκευτικό του συναίσθημα με την ανάρτησή του. Ο ίδιος απάντησε στο T-live, μεταξύ άλλων, ότι «είναι μία μομφή που έχω ακούσει πολλές φορές. Όταν τις προάλλες μιλούσα για την εμπορία θαυμάτων, κάτι που συνδέεται έμμεσα με τον κ. Καμπούρη, είχαν βγει και έλεγαν “για όνομα του Θεού, προσβάλλεις τους Χριστιανούς”. Δεν προσβάλλω κανέναν».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Πρέπει να αποτελέσει πολιτικά παρελθόν -Φόρτωσε την ευθύνη της ακρίβειας στους πολίτες
«Στο όνομα του οικονομικού νεοφιλελευθερισμού, θα συνεχίσει να βλέπει δισεκατομμύρια να βγαίνουν από τις τσέπες των πολιτών και να καταλήγουν στα αποθεματικά των τραπεζών»
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ 2
Ελλάδα και Λιβύη ξεκινούν την διαδικασία οριοθέτησης ΑΟΖ – Στο προσκήνιο η διμερής συνεργασία στο μεταναστευτικό
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης συζήτησε με τον Λίβυο ομόλογό του για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων στους τομείς της οικονομίας, της ενέργειας, των μεταφορών και των κατασκευών
Γιώργος Γεραπετρίτης - Υπουργός Εξωτερικών Λιβύης 22
Νίκος Δένδιας: «Δείτε μια φωτογραφία του Πίρι Ρέις και θα καταλάβετε γιατί δεν συζητήθηκε στο ΚΥΣΕΑ»
«Η άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων εντάσσεται στον κύκλο των αιφνιδιαστικών ασκήσεων που διεξάγονται κάθε χρόνο, δεν έχουν σχέση με το Πίρι Ρέις, που δεν απασχόλησε το ΚΥΣΕΑ» σημείωσε
Ο Νίκος Δένδιας
7
Ανδρέας Λοβέρδος για την ένταξή του στη ΝΔ: Επιλογή μου να στηρίξω τη σταθερότητα – Οι πολίτες δεν βλέπουν τον Νίκο Ανδρουλάκη ως εναλλακτική
«Δεν φοβάμαι τίποτα. Ο πολιτικός είναι για να σκέφτεται και να δρα, όχι να φοβάται. Με τον κ. Μητσοτάκη, είχαμε συμφωνήσει πως οι ανακοινώσεις θα γίνουν είτε λίγο πριν, είτε λίγο μετά τη ΔΕΘ», επεσήμανε.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος
105