Πολιτική

Ο Πολάκης απαντά… στον ΣΥΡΙΖΑ: Όλα πρίμα, ο εχθρός είναι απέναντι

Απάντηση στους... συντρόφους του στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει ο Παύλος Πολάκης, μετά τις "φωνές" αποπομπής του από το κόμμα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Παύλος Πολάκης είχε προκαλέσει σάλο με τις απαράδεκτές δηλώσεις του κατά του ΑμεΑ υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

“Φωνές” και αντιδράσεις φαίνεται πως δεν υπήρξαν μόνο από την ΝΔ και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά και από τα ίδια τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούν την αποπομπή του από το κόμμα.

Ο κ. Πολάκης με νέα ανάρτησή του στο facebook απαντά σε αυτό, λέγοντας πως δεν θα μαλώσει “δημοσια με συντρόφους και συναγωνιστές .Ο έχθρος είναι απέναντι”.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο κ. Πολάκης

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ..

“Ηθικο πλεονεκτημα και ηθος της αριστερας ειναι…
-Να εχεις φτασει ψηλα χωρις να γλυψεις ,χωρις να προσκυνησεις ,χωρις να χρωστας καμια χαρη σε κανενα μεγαλοσχημο.
-Να ξερεις τη δουλεια σου οσο καλυτερα γινεται ,να την κανεις με τιμιο τροπο χωρις λαμογιες και παραπλευρα ωφελη.
-Να στηριζεις τους αδυναμους ,να χτυπας τους εκμεταλλευτες και τα τσιρακια τους πολιτικα η δημοσιογραφικα ,να μη φοβασαι τη συγκρουση και να φερνεις ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ υπερ των πολλων στην καθημερινοτητα των ανθρωπων.
-Να λες τον κλεφτη κλεφτη,νασαι με τους καλους καλυτερος με τους κακους χειροτερος γιατι αλλιως δεν πολεμιουνται,να μην καλυπτεις υποθεσεις του παρελθοντος ,να συγκρουεσαι με τους σαπιους μηχανισμους του κρατους χωρις να τους χαιδευεις ,να εκτιμας την πραγματικη αξια των ανθρωπων και οχι τους λουστραρισμενους δηθεν η τα “αριστα” τιποτα .
-Να μπορεις να παραξεις σχεδιο και προγραμμα στο χωρο ευθυνης σου υπερ της κοινωνικης πλειοψηφιας ,που να αντικαθιστα αυτο που υπαρχει σημερα και βεβαια να επιβλεψεις και να οργανωσεις την ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ.(γιατι το ηθος ειναι η τελικη πραξη οχι η λεκτικη εξαγγελια)
-Να μη φοβασαι να εκτεθεις γι αυτα που πιστευεις ,να σηκωνεις το γαντι που σου ριχνει ο αντιπαλος,να στηριζεις το κομμα σου και τα μελη του,να υπερασπιζεσαι τα μετωπα και τους συμμαχους σου,ασκωντας οταν χρειαζεται την πιο σκληρη κριτικη εκει που πρεπει.
-Νασαι ο εαυτος σου κι αυτο που κουβαλας απ τα γονιδια ,την οικογενεια, την καταγωγη σου, τον τοπο σου,τις σπουδες σου και τη μορφωση σου,την εμπειρια σου και τη διαδρομη σου.
ΑΥΤΑ …

ΥΓ μην περιμενετε απο μενα να μαλωσω δημοσια με συντροφους και συναγωνιστες .Ο εχθρος ειναι απεναντι…

ΟΛΑ ΠΡΥΜΑ ….”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Καραμανλής: «Αρνητική εξέλιξη η κύρωση του τουρκολιβυκού» – Πώς σχολίασε ο Αντώνης Σαμαράς
«Οποιοδήποτε αίτημα για εκχώρηση άδειας από την Τουρκία για το καλώδιο δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Είτε αυτό ονομαστεί ενημέρωση είτε ανακοίνωση είτε όπως αλλιώς» είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Καραμανλής
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
49
Παύλος Μαρινάκης: Το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου θα προχωρήσει κανονικά, δεν ζητάμε άδεια από την Τουρκία
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε το τουρκολιβυκό μνημόνιο «παράνομο και ανυπόστατο», σημειώνοντας ότι μια κοινοβουλευτική απόφαση δεν μπορεί να νομιμοποιήσει μια συμφωνία που στερείται νομικής βάσης
Παύλος Μαρινάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Απέναντι σε αναθεωρητικές διεκδικήσεις γειτόνων μας απαντάμε με ισχυρές συμμαχίες – Στην αδικία αντιτάσσουμε την ισονομία
Στην κυριακάτικη ανάρτησή του ο πρωθυπουργός αναφέρεται στη συμφωνία της Μονής Σινά με την Αίγυπτο αλλά και το σκάνδαλο στο μπάσκετ
Κυριάκος Μητσοτάκης 29
ΕΛΑΣ: Οι περιοδείες Τσίπρα, το πρόγραμμα και τα ψηφοδέλτια στον δρόμο προς το Συνέδριο
Οι περιοδείες Τσίπρα στην περιφέρεια, η διαμόρφωση κυβερνητικού προγράμματος και η προετοιμασία των ψηφοδελτίων καθορίζουν τις επόμενες κινήσεις της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης
Αλέξης Τσίπρας 17