Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ο Πολάκης, ένας ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ και το νοσοκομείο Σαντορίνης

Πολάκης

Πως συνδέονται όλα τα παραπάνω; Ο Παύλος Πολάκης φέρεται να διόρισε φίλο του, πρώην ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ, στη θέση του αντιπροέδρου στο νοσοκομείο Σαντορίνης.

Ο Παύλος Πολάκης είναι αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Η θέση του αντιπροέδρου στο νοσοκομείο Σαντορίνης ήταν κενή. Φέρεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία, στη θέση αυτή να τοποθέτησε φίλο του, πρώην ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ στην Ηλιούπολη.

Ο Μπάμπης Πανοτόπουλος, ο άνθρωπος που τοποθετήθηκε στη θέση από τον Παύλο Πολάκη ήταν στενός συνεργάτης του αναπληρωτή υπουργού. Κάποτε, ήταν και ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ στην Ηλιούπολη. Σύμφωνα, πάντα, με το δημοσίευμα, πρόκειται για πτυχιούχο του τμήματος Μηχανολογίας της σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Πειραιά.

Όταν ο Παύλος Πολάκης ανέλαβε αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ο Μπ. Πανοτόπουλος τον ακολούθησε στο πολιτικό του γραφείο. Με κοινή υπουργική απόφαση, ο συγκεκριμένος άνθρωπος διορίστηκε στη θέση του αντιπροέδρου του νοσοκομείου Σαντορίνης.

Η απόφαση αναρτήθηκε στη Διαύγεια στις 9 Ιανουαρίου 2018. Την υπογράφουν οι υπουργοί Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ο αναπληρωτής του Παύλος Πολάκης και ο υπουργός Οικονομίας Ευκλείδης Τσακαλώτος. “(..) Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ορίζεται ο Πανοτόπουλος Χαράλαμπος, ο οποίος ορίζεται εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα διοίκησης του Γ. Ν. Θήρας με αμοιμή 3.897 ευρώ τον μήνα ή 46.000 ευρώ το χρόνο“.

Παύλος Πολάκης, η αντίδραση

Φυσικά, το δημοσίευμα δεν έμεινε αναπάντητο από τον Παύλο Πολάκη. Όπως συνηθίζει, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αντέδρασε μέσω Facebook.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, ο Μπάμπης Πανοτόπουλος ήταν συνεργάτης του επί 1,5 χρόνο στο υπουργείο. Με ευθύνη, όπως αναφέρει, για τα νοσοκομεία στο Αιγαίο και το ΕΚΑΒ.

Σήμερα, είναι εντεταλμένος σύμβουλος στην Ανώνυμη Εταιρία Μονάδων Υγείας. Αρμοδιότητά του, αναφέρει ο Παύλος Πολάκης, είναι το νοσοκομείο Σαντορίνης.

Και αφού εξηγεί τη θέση που έχει ο συνεργάτης του, επιτίθεται στην εφημερίδα και τη συνδέει με “μαύρο χρήμα” από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Δείτε το post του Παύλου Πολάκη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις